Romeo Rădulescu, pe locul 28 la nivelul ţării cu un salariu lunar net de 3.754 lei

duminică, 3 iulie 2011

• Într-un clasament al salariilor primarilor din reşedinţele de judeţ,

Romeo Rădulescu, pe locul 28 la nivelul ţării cu un salariu lunar net de 3.754 lei

V-aţi întrebat vreodată cât câştigă cei care vă conduc localitatea în care locuiţi? Ce salariu primesc primarii pe care i-aţi votat pentru a vă gospodări oraşul? Îşi merită ei aceşti bani?
Înainte de a da răspunsuri la aceste întrebări, este important să ştim cu cât sunt ei plătiţi pentru funcţia pe care o deţin. Econtext.ro publică un top, în care vă prezintă salariile pe care le primesc primarii din oraşele reşedinţe de judeţ din România. Este vorba despre cei 42 (41 judeţe plus Bucureşti) primari din cele mai importante oraşe din România, ei fiind edilii cu cea mai mare greutate în administrarea ţării. În plus, e vorba de salariile nete.

Dincolo de averile, de proprietăţile şi bunurile pe care le deţin, trebuie să vedem şi cât valorează munca lor pentru comunităţile pe care le conduc. Pe scurt, cu ce leafă sunt plătiţi pentru această funcţie cei mai importanţi primari din România.
La o primă vedere, ne-am aştepta ca salariul lor să depindă de factori vizibili, precum populaţia sau suprafaţa oraşelor. Nimic din toate acestea! E un mister total faptul cum un primar dintr-un oraş mai mic poate să aibă un salariu mai mare comparativ cu un primar dintr-un municipiu mai extins, mai cuprinzător, cu populaţie mai numeroasă.
Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, figurează în acest clasament pe locul 28 cu un salariu lunar net de 3.754 lei. Primarul nostru este înaintea primarului din Galaţi, Dumitru Nicolae, cu toate că oraşul de pe Dunăre are o populaţie dublă faţă de cea a Râmnicului.

Sursa: Econtext.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe