Primarul Romeo Rădulescu va prezenta raportul de activitate la un an de mandat

duminică, 24 iulie 2011

Primarul Romeo Rădulescu va prezenta raportul de activitate la un an de mandat

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu va prezenta râmnicenilor un raport de activitate, având în vedere ca a împlinit deja un an de mandat. Documentul, care va ajunge la cetăţenii oraşului, va cuprinde informaţii referitoare la investiţiile derulate până în prezent, evenimente care au marcat din punct de vedere socio-cultural viaţa municipiului, dar şi proiecte de anvergură ce au ca termen de finalizare anii care vin.
Primarul Romeo Rădulescu le reaminteşte cetăţenilor oraşului că transformarea Râmnicului într-o destinaţie turistică viabilă poate să ducă la dezvoltarea economică, alta decât cea legată de producţia industrială.

„În primul rând am plecat de la premisa că există un real potenţial turistic şi de vacanţă, atât în Râmnic, cât şi în împrejurimi. Doar că acest potenţial nu este pe deplin exploatat, iar acolo unde este promovat, această promovare se face segmenţial, nu unitar, pe ansamblul regiunii. Iar potenţialii turişti, fie ei din ţară, fie ei din străinătate, nu au cum să ne afle care ne sunt bogăţiile, care sunt avantajele zonei şi cât de multe lucruri deosebite pot fi găsite la noi. Dintr-o estimare făcută de specialişti în domeniu reiese că aproximativ 40% din forţa de muncă a municipiului poate fi absorbită în aceste servicii, iar acest lucru nu poate fi decât benefic pentru oraş", susţine primarul Romeo Rădulescu în mesajul adresat locuitorilor municipiului prin intermediul acestui raport.

Aşa cum a promis, şeful administraţiei locale, Romeo Rădulescu a continuat proiectele primarului Mircia Gutău, recunoscând meritul acestuia ca fiind cel care a început modernizarea municipiului, dar a demarat şi alte investiţii noi. Dintre realizările importante ale primului an de mandat pot fi amintite: modernizarea Grădinii Zoologice, sensurile giratorii care au fluidizat traficul, spectacole stradale pentru copii, locuinţe ANL, transparenţă în relaţia cu cetăţenii şi aici poate fi menţionată instituirea unei linii telefonice gratuite pentru sesizări, dar şi posibilitatea acordată râmnicenilor de a fi „primar pentru o zi", la fel ca şi predecesorul său a continuat întâlnirile cu cetăţenii şi a acordat prioritate lucrărilor de estetizare. Proiectele cu finanţare europeană, amintite în document sunt proiecte pe termen lung ce vor transforma Râmnicul, toate aceste fiind doar o parte din informaţiile care vor ajunge la vâlceni prin intermediul „Raportului primarului".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe