Primarul Râmnicului ar dori ca în municipiu să funcţioneze pieţe mobile, de cartier

duminică, 10 iulie 2011

Primarul Râmnicului ar dori ca în municipiu să funcţioneze pieţe mobile, de cartier

„Amenajarea acestor pieţe volante mi-a fost solicitată la întâlnirile pe zone cu cetăţenii pe care le am săptămânal. Intenţionez să discut şi cu alţi primari, care au deja în derulare un astfel de proiect şi este posibil să putem face şi în Râmnicu Vâlcea ca în anumite zile din săptămână, între anumite ore şi pe cartiere, să fie comercializate produse agroalimentare. În timp, cred că locuitorii municipiului se vor obişnui cu acestea şi ar avea succes.

Mă gândesc să instituim aceste pieţe mobile pe cartiere după ce vom analiza rezultatele iniţiativei noastre, deja existentă în centru oraşului, la sfârşitul săptămânii, cu „Târgul meşterilor populari ", deşi există o diferenţă între cele două proiecte. Bineînţeles este important ca şi producătorii agricoli să fie interesaţi de această iniţiativă a noastră.
Nu este uşor de realizat un astfel de proiect, noi ca administraţie locală va trebui să amenajăm locaţiile respective astfel încât să fie îndeplinite condiţiile igienico-sanitare obligatorii desfăşurării unei astfel de activităţi.

Subliniez că această idee va fi pusă în practică doar după ce mă voi consulta cu cei care ar putea să participe la acest gen de activitate şi doar dacă concluzia va fi favorabilă, respectiv că pieţele ambulante vor aduce un plus de confort cetăţenilor municipiului", a spus primarul Romeo Rădulescu .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe