Liberalii lui Buican au dat startul luptei pentru ciolanul de la Consiliul Judeţean Vâlcea

miercuri, 20 iulie 2011

• A început „marea împărţeală" în USL Vâlcea

Liberalii lui Buican au dat startul luptei pentru ciolanul de la Consiliul Judeţean Vâlcea

• referitor la desemnarea lui Victor Stănculescu pentru Consiliul de Administraţie de la CET Govora, Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, ne-a declarat: „Nu cunosc cazul prea bine, dar cred că în situaţia lui Victor Stănculescu ar fi vorba de o incompatibilitate de funcţii. Repet, a fost decizia liberalilor şi fiind într-o alianţă trebuie să respectăm prevederile acestei înţelegeri. Eu am trecut cu vederea mai multe acuzaţii care mi-au fost aduse public de Victor Stănculescu pentru că eu merg pe principiul «cel mai înţelept cedează»"

Luni, 18 iulie 2011, a avut loc o importantă şedinţă a Biroului Politic Teritorial al Partidului Naţional Liberal (PNL) Vâlcea, şedinţă la care au participat 16 membri ai acestui for. Spunem importantă pentru că liberalii şi-au ales, prin vot secret, reprezentanţii care să facă parte din consiliile de administraţie la instituţiile sau societăţile comerciale din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea, în baza protocolului din cadrul Uniunii Social Liberale.

Concret, liberalii lui Cristian Buican au decis să-şi desemneze reprezentanţi în aproape toate consiliile de administraţie, cu excepţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, unde există deja o conducere liberală. Astfel, la CET Govora s-au înscris cinci candidaţi pe două locuri, respectiv: Lucian Tănăsescu, Jean Decuseară, Victor Stănculescu, Mihaela Andreianu şi Gheorghe Ioniţă. Dintre aceştia, au rămas Victor Stănculescu (12 voturi) şi Mihaela Andreianu (10 voturi).

Referitor la desemnarea lui Victor Stănculescu pentru Consiliul de Administraţie de la CET Govora, Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, ne-a declarat: „Nu ştiam că PNL-ul şi-a ales reprezentantul, dar, dacă este opţiunea lor, eu o respect, conform protocolului încheiat între PSD şi PNL. Nu cunosc cazul prea bine, dar cred că în situaţia lui Victor Stănculescu ar fi vorba de o incompatibilitate de funcţii. Repet, a fost decizia liberalilor şi fiind într-o alianţă trebuie să respectăm prevederile acestei înţelegeri. Eu am trecut cu vederea mai multe acuzaţii care mi-au fost aduse public de Victor Stănculescu pentru că eu merg pe principiul «cel mai înţelept cedează». Nu vreau să mă bag având în vedere că este un protocol de respectat şi vreau să vă mai spun doar că numirea celor doi liberali la CET Govora va fi făcută de Adunarea Generală a Acţionarilor".

Revenim la şedinţa Biroului Politic Teritorial al Partidului Naţional Liberal (PNL) Vâlcea şi trebuie să mai precizăm că au fost aleşi următorii reprezentanţi care să facă parte din consiliile de administraţie: Adam Jinaru (fostul director al Direcţiei Silvice Râmnicu Vâlcea) - la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea; Sorin Bîzîc (reparator radio) - la Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea; Ilie Fîrtat (asistent medical) - la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Vâlcea, în locul unui consilier judeţean de la PDL; Mihai Sporiş (inginer) - la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul"; Mirela Toma (profesoară la Horezu) - la Teatrul Anton Pann; Jeni Popa - la Centrul de Afaceri Flandra; Claudia Militaru (juristă la societatea lui Dan Niţu, Damila) - la Centrul Medico-Social din Lădeşti; Mihaela Andreianu (profesoară) - la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea; Ilie Fîrtat (asistent medical) - la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti.

(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe