“Construcţia Grădiniţei nr. 1-“Toţi Sfinţii" a intrat în linie dreaptă

miercuri, 13 iulie 2011

Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu:

„Construcţia Grădiniţei nr. 1-„Toţi Sfinţii" a intrat în linie dreaptă

„Un nou sediu pentru Grădiniţa nr.1 este absolut necesar, mai ales că în zona Centrală sunt foarte mulţi preşcolari, dacă avem în vedere numărul mare de solicitări depuse pentru înscriere", afirmă primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu.
Şeful administraţiei locale a precizat că a avut loc licitaţia pentru construcţia noii grădiniţe care va funcţiona în curtea Bisericii „Toţi Sfinţii".

„La licitaţie au participat 10 firme şi suntem în procedură de adjudecare a contractului de lucrări pentru Grădiniţa nr. 1- „Toţi Sfinţii". Ne dorim să finalizăm această investiţie cât mai rapid, dar trebuie să respectăm şi prevederile legale privind acest gen de lucrări. În zona Centrală avem probleme cu numărul insuficient de grădiniţe, tocmai de aceea dorim ca prin noua construcţie să rezolvăm această problemă. Primăria construieşte o nouă grădiniţă cu program normal pe strada Căpitan Negoescu , cu o capacitate de 120 de locuri (respectiv 6 grupe cu maxim 20 de copii). Grădiniţa va cuprinde şi spaţii pentru prepararea hranei, spălarea rufelor, grupuri sanitare, alte spaţii necesare grădiniţei şi curtea de joacă pentru copii.

De asemenea, vom amplasa şi un loc de joacă în curtea noii unităţi de învăţământ preşcolar. Eu şi echipa mea ne preocupăm ca instituţiile de învăţământ din Râmnic să fie moderne şi la standarde europene. Grija pentru copii este o prioritate, de aceea avem în programul de investiţii încă 2 noi grădiniţe, în Ostroveni şi la locuinţele sociale din zona de Sud a oraşului, dar şi amplasarea a 17 noi locuri de joacă", a subliniat primarul Romeo Rădulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe