Suspect de furt identificat de criminaliştii vâlceni

miercuri, 22 iunie 2011

Suspect de furt identificat de criminaliştii vâlceni

Criminaliştii vâlceni au reuşit, în urma analizei mijloacelor de probă prelevate de la locul faptei, să identifice principalul suspect în cazul furtului comis în noaptea de 17/18 iunie a.c., la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au fost sustrase mai multe materiale neferoase.
Este vorba de Daniel M., de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care este suspectat de faptul că, prin îndoirea părţii inferioare a panoului din care era confecţionată hala care asigura spaţiul de lucru, a pătruns în sediul respectivei societăţi, de unde a sustras 250 kg de bronz şi alamă reprezentând componente din dezmembrarea unor robineţi, 140 resturi de inox şi aproximativ 50 kg contactori, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.
Cercetările continuă în vederea recuperării prejudiciului şi tragerii la răspundere penală a suspectului pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Prejudicii de 10.000 lei în urma comiterii mai multor furturi din locuinţe şi firme

Un minor, de 15 ani, împreună cu doi tineri de 20 ani, respectiv 25 ani, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Horezu, pentru comiterea mai multor fapte de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.
Este vorba de L.F., de 15 ani, de Andrei M., de 20 ani şi de Petre C., de 25 ani, care în perioada 2010 - 2011, au comis în comunele Copăceni, Popeşti, Stoileşti, Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea, precum şi în comuna Cungra, din judeţul Olt, mai multe infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, de unde au sustras produse electronice, cafea, ţigări, obiecte vestimentare, precum şi mai multe sume de bani, în valoare de aproximativ 10.000 lei.
Poliţiştii din Horezu, împreună cu colegii lor din Pietrari, Păuşeşti, Tomşani, Stoeneşti şi Frânceşti au reuşit, în urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor desfăşurate, să documenteze activitatea infracţională a acestora, iar în urma unei descinderi, la domiciliul celor 3 tineri, au identificat mai multe bunuri ce proveneau din comiterea faptelor săvârşite.
Suspecţii a fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care au stabilit reţinerea lui Petre C., de 25 ani, din comuna Frânceşti şi cercetarea în stare de libertate a lui L.F., de 15 ani şi a lui Andrei M., de 20 ani, ambii din Băbeni, judeţul Vâlcea.

 

Accident rutier pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers

Marţi, în jurul orei 07.25, în localitatea Bujoreni, pe D.N. 7, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 4 maşini, respective 2 autotractoare şi 2 autoturisme.
Astfel, în timp ce conducea un autotractor, din direcţia Sibiu către Râmnicu Vâlcea, Ionel P., de 40 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, la km.179+100 m, datorită neatenţiei şi nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Nicolae A., de 38 ani, din oraşul Călimăneşti, care se afla oprit în coloană.
Din impact, autoturismul condus de Nicolae A., a fost proiectat în alt autoturism condus de Alexandru T., de 35 ani, din com Cut, judeţul Alba, şi care, l-a rândul său a fost proiectat în semiremorca tractată de autotractorul condus de RAFAL J., cetăţean polonez, ce se afla oprit la trecerea pentru pietoni.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a Florentinei A., de 35 ani, din oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, pasager pe bancheta spate în autoturismul condus de Nicolae A., care a suferit fracturi, fiind transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Cercetările continuă.

 

Acţiuni de supraveghere a traficului rutier la Drăgăşani

Poliţiştii din Drăgăşani au organizat acţiuni preventive, atât la nivelul municipiului cât şi în zona rurală arondată, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.
Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost controlate 20 de autovehicule, au fost legitimate 18 persoane, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.086 lei, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

 

Persoană dispărută, identificată de poliţişti

Marţi, poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, împreună cu colegii lor de la Bălceşti, au identificat-o în comuna Valea Mare,din judeţul Vâlcea, pe Mariana I., de 33 ani. Mariana I. figura pusă în urmărire de la data de 17.06.2011, după ce a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor săi, din comuna Valea Mare, aproximativ în jurul datei de 05.06.2011.
Datorită faptului că aceasta suferă de schizofrenie paranoică, avea obiceiul să plece uneori de acasă şi să frecventeze diverse mânăstiri. Pe timpul plecării aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată familiei.

 

26 de vitezomani sancţionaţi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Vâlcea, nu s-a înregistrat nici un accident rutier cu victime omeneşti. Acţiunile preventive ale poliţiştilor rutieri au continuat pe şoselele vâlcene, în special pe viteză, principala cauză generatoare de evenimente rutiere. În timpul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, în valoare de 7.768 lei şi au fost reţinute 3 permise de conducere.
Din totalul sancţiunilor constatate 26 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, 9 pentru neacordare de prioritate de trecere a pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public şi 7 pentru neportul centurii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe