Samoil Vîlcu, prezent la Ziua Drapelului şi Învârtita Dorului de la Vaideeni

duminică, 26 iunie 2011

Samoil Vîlcu, prezent la Ziua Drapelului şi Învârtita Dorului de la Vaideeni

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat pe 26 iunie la ceremonia organizată în Râmnicu Vâlcea pentru celebrarea Zilei Drapelului.
"Drapelul este un simbol naţional care în cele mai dificile momente ale istoriei noastre ne-a ajutat să mergem mai departe. În istoria României, de nenumărate ori, drapelul a fost un simbol al datoriei de apărarea a pământului ţării şi al onoarei militare.
Noi ca români trebuie să preţuim valorile naţionale, iar aceste momente istorice trebuie să reînvie sentimentul de solidaritate ce ne-a făcut de atâtea ori să trecem peste probleme.

A fost o bucurie pentru mine să constat că şi oamenii simpli ni s-au alăturat în acest moment festiv. Sărbătoarea tricolorului este prilej de a demonstra că suntem mândri că suntem români", a opinat parlamentarul PDL.
În aceeaşi zi, deputatul PDL a fost prezent la "Învârtita Dorului" de la Vaideeni, manifestare de tradiţie pentru vâlceni.
"În fiecare an merg la această manifestare pentru că este o zonă frumoasă, oamenii, ca de altfel toţi vâlcenii, sunt primitori şi mai ales mă încântă faptul că ştiu să-şi păstreze valorile tradiţionale. Îi apreciez foarte mult pentru acest lucru şi chiar mi-am încurajat colegii deputaţi să vină la Vaideeni. Tradiţia păstoritului, a portului şi cântecului popular, toate au fost păstrate de-a lungul timpului. Şi acesta este un motiv de mândrie pentru noi vâlcenii", a concluzionat parlamentarul democrat liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe