|vineri, octombrie 22, 2021
  • Follow Us!

Paleologu în Sâmbăta lui Lazăr, Blaga în Săptămâna Patimilor, iar Boc în Săptămâna Luminată 

• Vin la Vâlcea:

Paleologu în Sâmbăta lui Lazăr, Blaga în Săptămâna Patimilor, iar Boc în Săptămâna Luminată

Culmea culmilor şi a coincidenţelor ! Senatorul PDL Dorel Jurcan a anunţat presa că Paleologu, Blaga şi Boc vor veni la Vâlcea pentru a-şi susţine fiecare moţiunea depusă în vederea câştigării funcţiei de preşedinte al democrat-liberalilor.

Programul acestora este destul de straniu, o veritabilă ironie a sorţii.

Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, doreşte să-şi promoveze moţiunea sa, intitulată „Privind spre viitor”, în toată ţară, în dorinţa de a-şi mări numărul de susţinători. La Vâlcea este prezent în… „Sâmbăta lui Lazăr”, o zi considerată de către mulţi creştini ca fiind prima Înviere. Chiar dacă este considerat a nu fi unul dintre favoriţi Paleologu se bucură de multă simpatie în rândul democrat-liberalilor. Chiar el a recunoscut că „am două laturi, tradiţionalistul şi rebelul, birocratul meticulos şi idealistul, Sancho Panza şi Don Quijote”.

Vasile Blaga, fost ministru la Interne, va veni să caute susţinători pentru candidatura sa marţi, 19 aprilie, în… „Săptămâna Patimilor”. Să fie o altă concidenţă pentru destinul unui om cu mână forte, pentru cel care poartă porecla de „Buldogul” ?
Cel de-al treilea candidat la şefia partidului, a anunţat senatorul Jurcan, Emil Boc va veni la Vâlcea după Paşte, dar fără să precizeze exact ziua. Pare-se că acest lucru se va întâmpla în… „Săptămâna Luminată”.

Dincolo de aparenţe sau speculaţii gazetăreşti prea se potrivesc multe. Se mai spune că în lumea nostră „nimic nu este întâmplător şi nici nu va fi vreodată !”.

Paleologu – o speranţă, o înviere, dar nu cea mare; Blaga – va îndura pe mai departe nişte patimi; Boc – omul victorios în confruntarea cu cei doi, iar victoria înseamnă sărbătoare, înseamnă lumină.

Încurcate sunt căile Domnului, ascunse sunt tainele sufletului, oare cei care nu reuşesc să le dezlege sunt doar nişte nepricepuţi ?!

(www.criterii.ro)

Leave a Response