Sparle si soparle

duminică, 6 februarie 2011

Sparle si soparle

• În urma editorialului din numărul trecut al ziarului nostru, jurnalistul Cristian Cumpănaşu a ţinut să completeze pe pagina de internet a ziarului: „Ştiam de mult timp că onorabilul Combinat Chimic dă fonduri publicitare doar pe bărbi jurnalistice, de aceea şi domnul Roibu a fost unul dintre aceia care s-au bucurat de ajutorul jurnaliştilor. Că se mai găseşte câte unul ca Tibi Pîrnău care începe să scrie la obiect, poate deranja nu numai pe cei din Combinat ci şi o parte a jurnaliştilor.

Dacă Pîrnău are tupeu de jurnalist se pare că există şi «jurnalişti» cu tupeu de fitile de mahala. Sunt produsul societăţii capitaliste multilateral nesimţite şi pe negândit dezvoltate. Oricum, urâtă chestie să loveşti jurnalist pe jurnalist, dar după cum se vede, acolo unde se joacă banii, de deontologie profesională nu mai poate fi vorba. Din punctul meu de vedere, Tiberiu Pîrnău face ceea ce ar trebui să facă majoritatea jurnaliştilor: să spună adevărul fără perdea şi frunză în faţa ruşinii!"

• Afacerile producătorului de vopsele Sarcom Râmnicu Vâlcea s-au redus cu 4,7% în 2010, la 6,9 milioane euro, din cauza scăderii cererii şi puterii de cumpărare a clienţilor, condiţiilor de creditare şi comprimării pieţei imobiliare, iar în acest an firma estimează o diminuare a rulajului de sub 5%.

• SC MATDAN SERVICE SRL, societatea de transport persoane protejată de prefectul Petre Ungureanu, a încălcat de mai multe ori, în cursul anului 2010, atât legislaţia muncii cât şi pe cea din domeniul rutier. Într-o adresă sosită pe adresa redacţiei noastre şi semnată de chestorul de poliţie Ion Stoica, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, se arată că MATDAN a primit în anul 2010 mai multe amenzi pentru că şoferii societăţii, mulţi dintre ei angajaţi „la negru", au încălcat regulile de circulaţie. În acest timp, „asociatul" Butnaru se scarpină după ureche şi nici în bască nu-l doare, atâta timp cât cotizează la Dorel cel Mare şi portocaliu, cel cu etnobotanicele în nas procurate de la colegul său de partid...

• Paul Bică, directorul general de la FORCONCID, s-ar putea să facă o vizită „de lucru" la DNA Piteşti zilele acestea pentru a declara anumite chestiuni referitoare la metodele de lucru ale fostului procuror şef al judeţului, Teodor Trancă. Este vorba despre un accident mortal de macara petrecut în urmă cu câţiva ani şi „instrumentat" de acelaşi... Trancă. Vom reveni cu amănunte.

• În ciuda optimismului „nebun" al prefectului Petre Ungureanu, autostrada Piteşti-Sibiu, care va trece şi prin nordul judeţului Vâlcea... nu va mai fi construită de Ministerul Transporturilor, ci de... investitorii chinezi. Cel puţin aşa a anunţat zilele trecute premierul Emil Boc.

• Treburile gospodăreşti ale Râmnicului sunt conduse de o săptămână doar de... viceprimarul imberb Cosmin Constantinescu, acesta fiind lăsat „unic împărat" pe domeniul primăriei de către primarul Romeo Rădulescu. Asta pentru că edilul şef stă mai mult plecat peste hotare, iar viceprimarul Eusebiu Veţeleanu şi-a luat concediu medical de aproape o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe