Deputatul Samoil Vîlcu, preocupat de îmbunătăţirea activităţii de transport a elevilor

miercuri, 9 februarie 2011

Deputatul Samoil Vîlcu, preocupat de îmbunătăţirea activităţii de transport a elevilor

La începutul acestei sesiuni parlamentare, deputatul PDL, Samoil Vîlcu a adresat o întrebare ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu având ca subiect măsurile de îmbunătăţire a activităţii de transport a elevilor cu microbuzele şcolare.

„În urma unei discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea s-a desprins ideea că funcţionarea microbuzelor şcolare s-ar optimiza dacă în cadrul Inspectoratelor Şcolare ar funcţiona un departament specializat în acordarea licenţelor de transport, dar care să şi gestioneze toată activitatea care ţine de transportul elevilor.
În judeţul Vâlcea, de exemplu, 90 de microbuze nu au licenţă de transport şi nu există fonduri pentru a încheia polilţe de asigurare CASCO ce ar include şi asigurarea de transport persoane.

Având în vedere că transportul elevilor implică o mare responsabilitate din partea factorilor implicaţi, înfiinţarea unui departament specializat în cadrul fiecărui Inspectorat Şcolar ar asigura buna desfăşurare a acestei activităţi. Având în vedere aspectele semnalate, aş dori să ştiu, domnule ministru, dacă există posibilitatea adoptării unei asemenea măsuri în acest an", se specifică în întrebarea adresată de deputatul Samoil Vîlcu ministrului Daniel Funeriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe