|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Deputatul Samoil Vîlcu l-a interpelat pe ministrul Sănătăţii 

Deputatul Samoil Vîlcu l-a interpelat pe ministrul Sănătăţii:

Personal insuficient la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea

La începutul acestei săptămâni, deputatul PDL Samoil Vîlcu a adresat o întrebare ministrului Sănătăţii, Attila Cseke în care îi solicită un răspuns în privinţa deblocării posturilor de la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea.

„Criza economică a obligat factorii responsabili din domeniul sanitar să blocheze posturile, dar această măsură a dus la apariţia unei probleme: personalul insuficient. Această situaţie este o problemă importantă mai ales pentru serviciile de urgenţă care se se confruntă cu o lipsă de personal, atât de cadre medii, cât şi de medici. În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Vâlcea a reieşit faptul că pentru a face faţă tuturor solicitărilor, personalul depune eforturi serioase, iar uneori timpul de intervenţie nu poate fi respectat.

Având în vedere gravitatea situaţiei aş dori, domnule ministru, să-mi comunicaţi dacă aveţi în vedere deblocarea posturilor în acest an, pentru soluţionarea problemei grave cu care se confruntă instituţia vâlceană” a subliniat parlamentarul vâlcean, membru al Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor.

 

Leave a Response