Cehii îşi bat joc de noi!

duminică, 19 decembrie 2010

• Cehii îşi bat joc de noi!

CEZ le face cadou vâlcenilor...
penalităţi de întârziere

Vâlcenii primesc o veste mai puţin îmbucurătoare înainte de sărbători. CEZ Vânzare le pregăteşte cadou celor care întârzie cu mai mult de 30 de zile plata facturilor nişte penalităţi de întârziere şi chiar deconectarea de la instalaţia electrică. În eventualitatea în care un client înregistrează întârzieri la plata facturilor mai mari de 30 de zile de la data scadenţei, acesta va suporta penalităţi de întârziere.

Dacă termenul de întârziere depăşeşte 45 de zile, clientul va fi deconectat şi va achita în totalitate costurile aferente deconectării şi reconectării. Valoarea taxei de reconectare este cuprinsă între 265 şi 545 de lei. în funcţie de fiecare loc de consum în parte. Culmea este că furnizorii de electricitate au pretenţia de la consumatori să îşi plătească obligaţiile chiar şi în cazul în care nu au intrat în posesia facturii de energie electrică.

Potrivit reprezentanţilor CEZ Vânzare, clientul „trebuie să contacteze furnizorul şi să se informeze în legătură cu situaţia soldului. Neprimirea facturii nu însemnă scutirea de la plată", se menţionează în comunicat. Info Linia CEZ care este valabilă permanent este 0251 929.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe