|miercuri, decembrie 1, 2021
  • Follow Us!

Noi, democrat-liberalii, suntem primii care am început o reformă a statului 

• Deputatul Samoil Vîlcu:

„Noi, democrat-liberalii, suntem primii care am început o reformă a statului”

 

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat la sfârşitul săptămânii la o serie de evenimente importante, organizate în Râmnicu Vâlcea.

 

„Dezbaterea organizată de Institutul de Studii Populare şi Fundaţia Hanns Seidel cu tema „Doctrina Populară- Sinteza valorilor şi principiilor dreptei” s-a dovedit a fi o întâlnire interesantă, având ocazia să discutăm despre principiile doctrinei populare: libertate, proprietate privată şi subsidiaritate. În plus, nu putem uita faptul că noi, democrat-liberalii, suntem primii care am început o reformă a statului”, a subliniat parlamentarul PDL.

 

„Evenimente interesante au fost şi „Topul Firmelor Vâlcene”, care are deja tradiţie şi care se constituie în fiecare an într-un moment de apreciere a agenţilor economici ce contribuie la dezvoltarea economiei vâlcene, de asemenea simpozionul naţional „Dimensiunea Europeană a Educaţiei”, desfăşurat la Colegiul Tehnic Energetic a constituit un bun prilej de dezbatere a problemelor din educaţie”, a concluzionat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

 

 

 

Leave a Response