Sunt două sau trei tabere, în vestiar nu e linişte, nu e o atmosferă propice pentru competiţie!

miercuri, 29 septembrie 2010

Fostul arbitru FIFA, Gheorghe Constantin, crede că în Zăvoi e criză:

„Sunt două sau trei tabere, în vestiar nu e linişte, nu e o atmosferă propice pentru competiţie!”

În ultima perioadă au apărut fel de fel de zvonuri privind o eventuală implicare a fostului arbitru FIFA Gheorghe Constantin la CS Municipal. Pentru a lămuri acest aspect, şi nu numai, Costică Vâlcea a organizat o conferinţă de presă.

Vâlceanul a recunoscut că şi-a dorit să revină în fotbal, şi a rămas plăcut surprins de faptul că a fost contactat de Cătălin Rufu (care nu e vâlcean) pentru a ocupa o funcţie de conducere la gruparea din Zăvoi. „Am asistat la mai multe runde de discuţii între domnul Rufu şi reprezentanţii Primăriei, acţionarul majoritar la CSM, dar acestea nu s-au finalizat, aşa că acum consider că e prea târziu ca eu să mai fac parte din eventuala nouă conducere a CSM-ului.

La ultima întâlnire, ambele „tabere”, atât domnul Rufu, cât şi Primăria, au venit cu câteva condiţii, dar nicio parte nu a mai lăsat din pretenţii, pentru că astfel s-ar fi ajuns la un consens, benefic pentru toată lumea”

În Zăvoi e criză

Fostul arbitru FIFA nu a „ascuns” gunoiul sub preş, recunoscând că acum în Zăvoi e criză. „În vestiar e o atmosferă tensionată, jucătorii nu ştiu ce e cu ei acolo, nimeni nu le spune cine e stăpânul, pentru ce joacă. Sunt două sau chiar trei tabere, jucătorii aud şi ei, vrând nevrând, ce se vorbeşte pe la colţuri, iar asta nu e o atmosferă propice pentru competiţie. Nu vine nimeni s-i încurajeze, să le spună ce se întâmplă”. Aşadar, concluzia generală e că deocamdată echipa e tot a Primăriei, însă executivul local pare nepăsător vizavi de situaţia acesteia.    
 
Buget de 18 miliarde

La una din discuţiile între Primărie şi Rufu s-a avansat şi o sumă care ar fi reprezentat eventualul buget al clubului. Era vorba de 18 miliarde de lei vechi (12 urmau să vină de la Rufu şi 6 de la Primărie). Nimic nu s-a concretizat, însă, şi Costică Vâlcea crede că deja e destul de târziu pentru a se vrea şi stabilirea vreunui obiectiv. „Au trecut deja 5 etape, mai sunt 12. S-ar putea ca echipa să mai piardă 5 meciuri, dar să facă 21 de puncte (dacă ar câştiga 7 partide în tur). E insuficient să vrei să te baţi acolo sus, mai ales că celelalte echipe adună şi ele puncte, nu stau pe loc”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe