Banii sunt pentru fete, eu n-am maşină mică, nu am nimic

miercuri, 15 septembrie 2010

• Primarul Ion Toma din Laloşu susţine că

„Banii sunt pentru fete, eu n-am maşină mică, nu am nimic”

Luni dimineaţa, procurorii DIICOT au descins la Primăria comunei Laloşu, din Vâlcea, şi acasă, la primarul PSD Ion Toma.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Elena Daniela Pop, ne-a spus: „În luna iunie 2010 mai mulţi cetăţeni din comuna Laloşu au sesizat organele de urmărire penală arătând că primarul Ion Toma a pretins şi a primit, în mai multe rânduri, diferite sume de bani în schimbul cărora să fie absolviţi de achitarea unor amenzi contravenţionale aplicate în principal pentru încălcarea dispoziţiilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, prin nepunerea în executare şi ruperea proceselor verbale de contravenţie înaintate de către organele de Poliţie Primăriei Laloşu pentru dare în debit şi executare, precum şi pentru a interveni la alte instituţii ale statului, din alte localităţi, pentru ca unii dintre cetăţenii localităţii să nu fie obligaţi să achite contravaloarea unor amenzi administrative (aplicate de către procuror) sau contravenţionale (aplicate de către organele de poliţie)". Primarul din laloşu este cercetat în stare de libertate.

 Edilul susţine că percheziţiile sunt legate de acuzaţii de luare de mită. Procurorii au efectuat o percheziţie la primăria din localitatea vâlceană Laloşu. „Este adevărat că mi-a fost percheziţionată locuinţa, dar şi biroul de la Primărie. La ora 6,30 am avut o reclamaţie, s-a prezentat DIICOT-ul, cu procurorul, cu mascaţii, la o percheziţie domiciliară şi la primărie. Mi-au controlat maşinile, totul. A existat, se pare, o reclamaţie de luare de mită. De asemenea, reclamanţii au spus că am rupt procesele verbale de contravenţie. Pe baza acestor reclamaţii, procurorii mi-au scos tot ce aveam în casă. Am avut nişte bani care i-am scos din bancă, pentru că vândusem tractoarele. Aveam banii pentru fete, eu n-am maşină mică, nu am nimic”, a declarat primarul Ion Toma televiziunii Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe