Vlăsia respectă toate standardele de calitate în ceea ce priveşte “Laptele şi Cornul”

duminică, 14 februarie 2010

• Directorul general Aurel Săvulescu a ţinut să facă câteva precizări:

Vlăsia respectă toate standardele de calitate în ceea ce priveşte „Laptele şi Cornul”

În urma apariţiei articolului din Ziarul de Vâlcea, intitulat „Plângeri nenumărate la adresa societăţii Vlăsia”, directorul general al societăţii Vlăsia SRL Piteşti, Aurel Săvulescu, a ţinut să facă câteva precizări şi clarificări: „Toate contractele derulate de firma pe care o conduc cu Consiliul Judeţean Vâlcea, pentru Programul guvernamental «Laptele şi Cornul», au fost corecte şi legale şi au fost atribuite în urma unor licitaţii transparente. De când livrez produsele în judeţul Vâlcea nu a existat decât o singură reclamaţie cu privire la calitatea cornului sau a laptelui, din partea Şcolii generale nr. 9 din Ostroveni.

Nu cunosc pe nimeni din Oficiul Judeţean de Protecţie a Consumatorilor Vâlcea, Autoritatea Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea, sau alte instituţii cu atribuţii de control pentru a putea cumva influenţa decizia acestora în vederea favorizării firmei mele. Întotdeauna am respectat toate standardele de calitate şi siguranţă impuse de Guvern în ceea ce priveşte producerea, transportul şi distribuirea iaurtului şi cornului. La SC Vlăsia SRL se produce pâine adevărată, fără aditivi sau alte ingrediente nocive, care este apoi distribuită elevilor în stare proaspătă.

De fapt, eu livrez iaurt de foarte bună calitate, fabricat pentru Vlăsia de către celebra firmă Dorna. Am experienţă îndelungată în Programul guvernamental «Laptele şi Cornul», pentru că eu produc şi livrez aceste produse din anul 2003, la foarte puţin timp după ce a fost aprobat de fostul Guvern Adrian Năstase. În prezent, asigur distribuirea a peste 105.000 de porţii de iaurt şi corn în toate localităţile judeţului Olt şi în mare parte din localităţile judeţului Vâlcea. Toate contractele încheiate cu autorităţile judeţene le-am realizat cu succes. În prezent, în urma unei licitaţii organizate de Consiliul Judeţean Vâlcea, am câştigat dreptul de a livra cele două produse în 72 de localităţi din judeţul Vâlcea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe