Hacker urmărit internaţional, prins la Vâlcea

duminică, 14 februarie 2010

Poliţiştii vâlceni l-au adus „pachet“ de la Londra

Hacker urmărit internaţional, prins la Vâlcea

Un tânăr din judeţul Vâlcea, dat în urmărire internaţională acum doi ani pentru infracţiuni pe internet, a fost reţinut de poliţiştii britanici, în prezent aflându-se în arestul Poliţiei Vâlcea. Ioan Andrei de 27 de ani, era cercetat încă din 2007 în cazul mai multor reclamaţii cu privire la infracţiuni pe internet. La un moment dat, nu a mai venit la audieri, fiind dat ulterior în urmărire. Poliţiştii de la Crimă Organizată au primit informaţii că ar fi fugit în Anglia. Prin Biroul Interpol a fost dat în urmărire internaţională, iar în luna ianuarie, poliţia londoneză l-a descoperit şi reţinut. „Un echipaj de la Vâlcea s-a deplasat la Londra şi l-a adus sub escortă.

În prezent, se află în arestul IPJ Vâlcea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, Gabriel Ciobotoiu. Poliţiştii din cadrul  Biroului Urmăriri l-au depistat zilele trecute şi pe Cristinel Tăurici, din comuna Ghioroiu, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi jumătate, pentru comiterea de furt calificat, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Agenţii de poliţie din Lungeşti l-au identificat şi ei pe Tudor Ghiocea (42 de ani), din Lungeşti, faţă de care Tribunalul Vâlcea emisese un  mandat de privative de libertate.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Vâlcea. Un rmărit de 56 de ani, din comuna Ştefăneşti a fost depistat de poliţiştii de proximitate pe holul Spitalului Judeţean Vâlcea. Acesta este pus în urmărire naţională din anul 2009, la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, ca urmare a faptului că fugise din Spitalul Sopoca, sustrăgându-se de la internarea în Spitalul de Psihiatrie Jebel, judeţul Timiş. El a fost internat la Spitalul Judeţean Vâlcea – secţia neuropsihiatrie, urmând a fi transferat sub supraveghere de specialitate la Spitalul de Psihiatrie Jebel din judeţul Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe