Cîlea şi Nicolescu, tartorii cooperativei PSD

duminică, 14 februarie 2010

„La Piovra“ în variantă vâlceană şi argeşeană

Cîlea şi Nicolescu,
tartorii cooperativei PSD

• Banii publici ai judeţului Vâlcea se scurg în buzunarele oamenilor de afaceri, prieteni ai preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu

Tiberiu Pîrnău
„Cooperativa PSD“ a început să lucreze la maximă capacitate şi în judeţul Vâlcea. Sute de miliarde de lei, bani publici, sunt „sifonate“ de la Vâlcea spre firmele sponsorilor şi politicienilor PSD din judeţul Argeş. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, nu suflă în faţa lui Constantin Nicolescu, omologul său de la CJ Argeş, dar şi şeful său pe linie politică. Tot ceea ce îi solicită Nicolescu, Cîlea execută fără crâcnire. Pentru preşedintele PSD Vâlcea nu contează că multe dintre solicitările „marca-Nicolescu“ frizează penalul.

Un exemplu în acest sens îl constituie atribuirea societăţii SC GENERAL TRUST SA din Piteşti de către Ion Cîlea (în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea), în luna august a anului 2009, a unui contract în valoare de 190 miliarde lei vechi pentru lucrarea: „Modernizare DJ 651B Bălceşti – Goruneşti –  limită Judeţ Olt km 0 + 000 – 12 + 500“.  Preşedintele PSD Vâlcea a preferat să atribuie lucrarea societăţii argeşene, la rugămintea sau sugestia colegului Nicolescu, în detrimentul (ATENŢIE!) Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (societate din subordinea CJ), care la acea dată avea nevoie disperată de lucrări, trecând printr-o perioadă extraordinar de grea din punct de vedere financiar.

Conducerea RAJDP, care miza foarte mult pe banii proveniţi din această lucrare, s-a văzut pusă de către preşedintele CJ Ion Cîlea în situaţia de a recurge chiar şi la disponibilizări. De asemenea, în luna septembrie 2009, acelaşi Nicolescu a încercat „să-i bage pe gât“ lui Cîlea, la licitaţia pentru Programul Guvernamental „Lapte şi corn“, societatea Lactag unde acţionar este şi soţia preşedintelui CJ Argeş, Viorica Nicolescu. „Ziarul de Vâlcea“ investighează şi alte afaceri ale cooperativei PSD Vâlcea – Argeş, pe care le vom aduce la cunoştinţa locuitorilor judeţului Vâlcea, care au tot dreptul să ştie unde se duc banii din taxele şi impozitele pe care le plătesc statului român.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe