|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

Bogdan Pistol ÔÇô PNL s-a împrietenit cu Crinu Popescu ÔÇô “DNAÔÇ£ 

Front comun pentru…Primăria Râmnicului:

Bogdan Pistol – PNL s-a împrietenit cu Crinu Popescu – „DNA“

Bogdan Pistol, tânărul şi neliniştitul preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, a devenit de ceva vreme un apropiat al lui…Crinu Popescu, patronul SC ROVIMET SA. E treaba lor, să se împrietenească! „Cine se aseamănă, se adună!“ – spune un proverb. Pentru cine nu ştie însă, Popescu este denunţătorul penal din cazul „Gutău – Dicu“. „Lipeala“ celor doi a fost făcută de un prieten comun al acestora, un ziarist de casă al PNL-ului, fost al PSD-ului, fost al PD-L-ului, mercenar recunoscut, cel care se erijează în „justiţiarul“ nr. 1 din presa vâlceană.

Îţi vine să râzi de elucubraţiile debitate la televiziune şi în scris (da, s-a apucat să şi scrie fanfaronul!) de acest individ! Pistolică este preferatul lui Crinu Popescu în iminenta luptă pentru Primăria Râmnicului. Chiar într-un interviu acordat ziaristului „preten“, Crinu Popescu a făcut un portret robot al candidatului preferat: tânăr, om de afaceri, care nu a avut tangenţă cu administraţia publică. L-am desenat şi noi, în urma descrierii, pe Bogdan Pistol, cel care a reuşit să adune doar 10 la sută la alegerile din 2008, fiind zdrobit de Mircia Gutău. 

Deja între cei doi au avut loc mai multe întâlniri, iar Crinu-Rovimet l-a asigurat pe Pistol de sprijinul său total în perspectiva alegerilor din luna mai 2010. Bineînţeles că sprijinul a fost condiţionat de anumite favoruri pe care naivul Pistol s-a angajat că i le va rezolva „omului de afaceri“. (N.T.)     

Leave a Response