Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, spune că:

duminică, 20 septembrie 2009

Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, spune că:

„Nu vom sta niciodată în genunchi în faţa PSD-ului!“
 
Liderii PDL de la Vâlcea îşi avertizează partenerii de coaliţie, pesediştii, s-o lase mai uşor cu acţiunile de camapanie electorală, în caz contrar vor rupe coaliţia.    
 
      Ultima acţiune organizată de pesedişti, cu ocazia începerii anului şcolar, i-a scos la atac pe democrat-liberalii vâlceni. Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte PDL Vâlcea a declarat: ,,Colegii noştri de coaliţie exagerează cu campania electorală în detrimentul parteneriatului. Sunt învăţaţi să conducă singuri, ştim asta. Nu suntem absurzi, dar au sărit pârleazul, nu foloseşti metode roşii în şcoli să împarţi pungi roşii de plastic cu datele de contact ale instituţiei pe care o conduci, doar ca să-ţi certifici statutul de şef al judeţului.

Repet, nu suntem absurzi dar noi vrem să acţionăm în limita normalului, refuzăm aberaţiile, avem suficient timp de campanie din 20 octombrie, încolo. Dacă tot eşti partener trebuie să şi discuţi, dar ei refuză dialogul şi ne îndeamnă, parcă, să încălcăm regula jocului şi să folosim armele lor chiar dacă nu nu sunt pe placul nostru, dar vom fi obligaţi să le folosim, cum spunea şi Mircia Gutău”.

            Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, se comportă dictatorial în interiorul Consiliului Judeţean şi a mers până acolo încât i-a restricţionat accesul vicepreşedintelui democrat Romulus Bulacu la diferite acte ale instituţiei. ,,Încercăm să găsim căi de comunicare, dar nici aici la CJ nu reuşim să comunicăm, lucrurile se acutizează. Ne ameninţă că fac alianţă cu liberalii, s-o facă, nu ne interesează. Putem s-o facem şi noi. Nu vom accepta să fim călcaţi în picioare! Noi am încercat să fim un pic mai eleganţi, să colaborăm, dar văd că nu se mai poate şi atunci vom decide în consecinţă!”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe