Poliţistă comunitară, înjunghiată de un derbedeu

duminică, 27 septembrie 2009

Poliţistă comunitară, înjunghiată de un derbedeu

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 03.20, Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a fost sesizată telefonic de către ofiţerul de serviciu al Poliţiei Comunitare Rm. Vâlcea, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, în jurul orei 03.00,  patrula de poliţişti comunitari formată din Adelina Dumitrescu şi Florin Doandeş, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului, a intervenit pentru aplanarea unui scandal ce era în desfăşurare pe terasa Alutus, lângă un club din apropiere.
În momentul intervenţiei pentru imobilizarea participanţilor la scandal, unul dintre agresori a lovit-o cu un cuţit ce-l avea asupra sa pe Adelina Dumitrescu, în zona abdominală, iar un al doilea agresor l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe celălalt poliţist comunitar.

În cele din urmă s-a reuşit imobilizarea agresorilor, după care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. Cu această ocazie a fost stabilită identitatea celor doi, aceştia fiind Florian Răţoi, de 21 ani şi Alexandru Dumitraşcu, de  19 ani, ambii din municipiul Rm.  Vâlcea, fără ocupaţie.

În urma examinării medicale au fost stabilite următoarele diagnostice: pentru Adelina Dumitrescu – „plagă tăiată superficial în regiunea abdominală”, iar pentru Florin Doandeş – „traumatism cranian prin agresiune, escoriaţii faţa laterală a antebraţului stâng”.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cei doi agresori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

                                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe