|vineri, septembrie 24, 2021
  • Follow Us!

Democrat-liberalii vâlceni îi fac ochi dulci deputatului Vasile Bleotu 

Democrat-liberalii vâlceni îi fac ochi dulci deputatului Vasile Bleotu

Posibilitatea trecerii deputatului de Drăgăşani, Vasile Bleotu, de la PSD la PD-L rămâne încă o variantă de lucru pentru democrat-liberalii din judeţul Vâlcea. Cel puţin aşa susţine liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, care recent a recunoscut din nou că şi l-ar dori pe preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Drăgăşani în rândurile partidului său, în scopul creşterii scorului electoral. Deocamdată, săptămâna trecută, conducerea PD-L Vâlcea l-a înlocuit pe „anonimul” Gheorghe Vieru cu Cornel Bercu.

Mutarea este deocamdată provizorie, întrucât se aşteaptă cel mai mic semnal din partea deputatului Vasile Bleotu pentru a i se încredinţa conducerea filialei din municipiul Drăgăşani. Prietenia dintre Vasile Bleotu şi Mircia Gutău este cunoscută de toată lumea, la fel şi duşmănia dintre deputat şi o parte a conducerii Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea. Toate aceste circumstanţe şi motive vor conduce într-un final la un singur rezultat: trecerea la PD-L a lui Vasile Bleotu împreună cu un contingent de vreo 200 de membrii PSD, cu promisiunea că acesta va avea mână liberă să conducă organizaţiile locale ale democrat-liberalilor din sudul judeţului după cum doreşte.

Marţi, 25 august, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a spus încă o dată că îl vrea pe deputatul PSD, Vasile Bleotu, la Partidul Democrat-Liberal şi chiar a purtat discuţii cu social-democratul pe această temă, însă vor mai fi şi altele până pe data de 10 septembrie, după care se va lua o decizie. „Mie mi-ar face plăcere să vină alături de noi. Vă spun cinstit pentru că recunosc valoarea unui adversar. E foarte bine cotat în zona respectivă şi ar fi un câştig foarte bun pentru PD-L. Ca persoană este un om valoros”, a mai adăugat liderul PD-L Vâlcea, Mircia Gutău. (P.C.)

Leave a Response