Ploile au făcut prăpăd în Berislăveşti

miercuri, 15 iulie 2009

Ploile au făcut prăpăd în Berislăveşti

Anda Vlad

Precipitaţiile de săptămâna trecută au devastat comuna Berislăveşti, potrivit reprezentanţilor Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Platforma drumului judeţean 703 N, în punctul „Trocău”, sat Stoeneşti a fost deteriorată pe o lungime de aproximativ 100 de metri, fiind afectat şi zidul de sprijin aferent. De asemenea, drumul judeţean 703 N este şi el deteriorat pe o lungime de aproximativ 1,5 kilometri, pe teritoriul satelor Brădişor şi Dăngeşti. Din cauza scurgerilor de apă au fost formate, în mai multe puncte, şanţuri pe axa drumului. Tot pe drumul judeţean 703 N a fost grav afectat podul din punctul „Stăneci Pavel-Cheran”.

De asemenea, zidul de sprijin a fost rupt în totalitate pe o porţiune de 100 de metri în aval, iar alunecarea de teren din zonă s-a accentuat. „În satul Dăngeşti, drumul forestier este întrerupt în punctul „Petrescu”, pe o lungime de 60 de metri, în punctul „Hula”, pe o distanţă de 300 de metri, iar în punctul „Poiana cu rugi”, din cauza ploilor torenţiale, şanţurile sunt colmatate pe o distanţă de aproximativ 300 de metri.

Drumul judeţean 703 G a fost şi el avariat în mai multe locuri, prin formarea de şanţuri pe axa acestuia, pe o lungime de 3 kilometri”, au declarat reprezentanţii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Infrastructura din comuna Berislăveşti a fost distrusă, în unele puncte fiind necesară intervenţia pentru refacerea drumurilor, pentru ca cetăţenii să nu rămână fără cale de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe