Străzile Mărăşeşti, Mihai Viteazu şi Nicolae Bălcescu vor fi modernizate

miercuri, 3 iunie 2009

Primarul Mircia Gutău:

Străzile Mărăşeşti, Mihai Viteazu şi Nicolae Bălcescu vor fi modernizate

În mare parte, cei peste 25 de cetăţeni care s-au prezentat miercuri dimineaţa la audienţele acordate de primarul Mircia Gutău au primit soluţii sau termen de rezolvare concrete pentru problemele supuse atenţiei edilului-şef. Astfel, s-a anunţat că în cel mai scurt timp zona cuprinsă între străzile Mărăşeşti, Mihai Viteazu şi bulevardul Nicolae Bălcescu va intra într-un proces de modernizare, fapt concretizat, după demolarea garajelor din spatele blocului 12, şi în lărgirea aleei de aici, ceea ce va permite accesul ambulanţelor atunci când este nevoie. S-au mai dat asigurări că în cursul acestei veri se va monta o staţie de pompare ce va face ca apa să ajungă şi la ultimele case situate pe strada Cojocarilor.

Rămânând în domeniul reţelelor de apă, s-a stabilit ca termen limită data de 15 iulie pentru racordarea unui grup de şapte case de pe strada Râureni. Tot ca urmare a audienţelor de miercuri, s-a dat dispoziţie pentru modificarea unui PUZ din Goranu, zona Balta Fântânii, prin eliminarea unei artere de circulaţie trasată în plan, fapt care va duce la afectarea a cât mai puţine proprietăţi. S-a mai subliniat faptul că în situaţia unor lucrări la reţelele de utilităţi din municipiu, administratorii asociaţiilor de proprietari ale căror terenuri au fost afectate de aceste lucrări să nu semneze de recepţia lucrărilor decât în momentul în care terenurile pe care acestea s-au efectuat sunt aduse la starea iniţială.

La câteva solicitări de natură personală, s-a dat dispoziţie pentru efectuarea unei anchete sociale în vederea acordării unui ajutor de urgenţă şi se vor face demersuri pentru găzduirea în Centrul Social de Urgenţă ”Ioana” a unei familii compusă din mamă şi fiu (elev) după expirarea asistenţei de care în prezent această familie beneficiază prin Centrul pentru victimele violenţei în familie Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe