Hoţi prinşi cu ajutorul camerelor video stradale

miercuri, 17 iunie 2009

Hoţi prinşi cu ajutorul camerelor video stradale

Sistemul de supraveghere video stradal instalat de Primăria Râmnicului în municipiu îşi dovedeşte eficienţa. Luni, 15 iunie, Nicolae C, din municipiul Rm. Vâlcea, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism 10.000 lei.

    Din primele investigaţii efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Biroului Investigaţii Criminale, a rezultat că autorii se deplasau cu un autoturism de culoare închisă. Au fost vizionate imaginile surprinse de camera de supraveghere video, amplasată pe strada Mihai Viteazul, din Rm. Vâlcea, ocazie cu care a fost identificat autoturismul, din care s-a observat cum o persoană de sex masculin a coborât, s-a îndreptat către autoturismul părţii vătămate, a deschis portiera dreapta faţă, care fusese lăsat neasigurat,  a luat un pachet, după care a dispărut.

    În acest scop, a fost declanşată acţiunea „Năvodul“ şi, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, în mai puţin de o oră, s-a reuşit oprirea în trafic a autoturismului cu semnalmentele indicate, fiind identificate trei persoane: Radu M., de 31 ani, Nicolae B.,  de 39 ani şi Mihai B., de 40 ani, toţi din municipiul Bucureşti, asupra celor trei fiind găsită suma de 10.000 lei.

           Au fost conduşi, iniţial, la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, după care au fost preluaţi, pentru cercetări, de către poliţiştii vâlceni.

    În baza probelor existente la dosarul cauzei, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a celor trei, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe