Vâlceanul Daniel Demetrescu apare în stenogramele DNA

miercuri, 29 aprilie 2009

Implicat în „scandalul Penescu”?:

Vâlceanul Daniel Demetrescu apare în stenogramele DNA

Din momentul în care a început „scandalul Penescu”, în urma cãruia patronul piteştean, dar şi şeful arbitrilor la acel moment, Gheorghe Constantin, au fost arestaţi, un alt vâlcean a apãrut în stenogramele date publicitãţii de cãtre DNA Piteşti. Este vorba de arbitrul asistent Daniel Demetrescu.

SMS-uri cu bucluc

Iatã o transcriere a stenogramei care prezintã dialogul dintre Penescu şi Costicã Vâlcea, în data de 24 noiembrie 2008. La ora 12,17: Penescu îi dã un sms lui : “Sper sã nu ne înecãm ca ţiganii la mal, sã trãiţi, mulţumesc!”
La ora 16:51. Gheorghe Constantin cãtre Penescu:
“Am rezolvat, arbitrajul va fi asigurat de un arbitru monitorizat şi de FIFA, iar asistentul Demetrescu n-o sã creeze greutãţi”.

„Demetrescu e un bãiat super”

De asemenea, înaintea meciului FC Argeş – U Craiova (în tur, scor 1-1), DNA spune cã a existat o discuţie între omul de încredere al lui Penescu, Fãcãleaţã (şi el arestat acum) şi arbitrul Aurelian Bogaciu, dupã ce în prealabil avusese loc o discuţie între Penescu şi Fãcãleaţã. Penescu SMS cãtre Fãcãleaţã, cu dispoziţia de a-l suna pe Bogaciu “sã facã un meci bun!”
Fãcãleaţã vorbeşte cu Bogaciu, iar ultimul e de acord sã arbitreze meciul, dacã îl deleagã; pe 2 octombrie, Fãcãleaţã vorbeşte cu Bogaciu, iar arbitrul îl asigurã cã: “tuşierul Demetrescu e bãiat super!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe