Primarul Romcescu are proiecte de milioane de euro pentru Slătioara

miercuri, 15 aprilie 2009

Îşi respectă promisiunile din campania electorală!

Primarul Romcescu are proiecte de milioane de euro pentru Slătioara

Social-democratul Sorin Romcescu, primarul comunei Slătioara, continuă să le facă surprize plăcute celor care l-au ales. După instalarea în funcţie, cum probabil se ştie, el a reuşit să modernizeze sediul primăriei şi căminul cultural, cu un efort financiar redus. Şi în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, comuna a cunoscut, de asemenea, o îmbunătăţire vizibilă.
El spune, însã, cã mai are foarte multe lucruri de fãcut. Unul dintre proiectele sale importante vizeazã construcţia unei noi grãdiniţe, în centrul localitãţii, aceasta urmând sã fie datã în folosinţã cel mai probabil în toamnã.

În paralel, Sorin Romcescu doreşte sã demareze lucrãrile de amenajare a unei baze sportive multifuncţionale. „Regia de Drumuri şi Poduri, câştigãtoarea licitaţiei, va începe lucrãrile imediat dupã Paşti. Avem douã echipe locale de fotbal şi evident cã aceastã bazã ne va fi de un real folos. O altã investiţie importantã, dar pe care am şi finalizat-o, este cea legatã de extinderea reţelei de alimentare cu apã în satele Milostea şi Goruneşti, pe o lungime de 16 kilometri. Aproape toatã comuna are acum apã, lucru care nu poate decât sã mã bucure.

Sigur, în perioada imediat urmãtoare, vom cãuta soluţii pentru extinderea reţelei pe câteva uliţe, rãmase neacoperite, dar în mare eu zic cã ne-am atins scopul”, informeazã primarul comunei Slãtioara. În cadrul celei mai recente şedinţe de consiliul local, la care a participat şi deputatul PSD Aurel Vlãdoiu, Sorin Romcescu a precizat însã cã, de departe, cea mai mare realizare a comunitãţii sale o reprezintã finanţarea proiectului integrat pe Mãsura 3.2.2 - PNDR privind introducerea canalizãrii, pe o lungime de 20,5 km, extinderea reţelei de apã în satul Milostea, asfaltarea unor uliţe, pe o distanţã de 6,3 km, construcţia unui centru pentru bãtrâni şi amenajarea unei scene pentru festivitãţi.

Potrivit deputatului PSD Aurel Vlãdoiu, acest proiect a fost depus şi are toate şansele sã primeascã finanţare. „Are 85 de puncte, deci nu avem deloc emoţii. Valoarea investiţiilor se ridicã la 2,5 milioane de euro şi vor fi completate de noile obiective pe care colegul meu, domnul primar Romcescu, le are în vedere. Mã refer în special la asocierea cu CL Stroeşti, împreunã cu care va fi depus un al doilea proiect pe Mãsura 3.2.2, în valoare de 6 milioane de euro. Una dintre componentele sale vizeazã introducerea canalizãrii şi în satul Goruneşti”, a completat parlamentarul PSD.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe