“Municipalii” au pierdut la Salonta şi s-au îndepărtat de locurile promovabile

duminică, 26 aprilie 2009

Câju a ratat un penalti, Stromajer a lovit bara:

„Municipalii” au pierdut la Salonta şi s-au îndepărtat de locurile promovabile

După egalul din runda trecută, cu Inter Piteşti, când centralul Ciprian Danşa le-a refuzat un gol perfect valabil, municipalii vâlceni aveau nevoie de o victorie în meciul de la Salonta cu Liberty pentru a rămâne în cursa pentru promovare. Din păcate, lipsa de inspiraţie şi ratările jucătorilor grupării lui Alin Artimon au fost fructificate de gazde, care au câştigat, scor 2-1, scoţând, cel puţin pentru moment, Vâlcea din lupta pentru prima ligă.

După ce Câju a fost faultat în careu de un adversar, centralul bucureştean Florin Miron a arătat punctul cu var, însă ex-bistriţeanul a ratat. În ultimul minut al primei reprize, gazdele au deschis scorul prin Dochiţa, însă la jumătatea părţii secunde, congolezul Disney a egalat pentru Vâlcea.

Stromajer a mai avut o bară, acelaşi Câju a ratat şi el încă o dată, pentru ca gazdele să dea lovitura decisivă cu trei minute înainte de final, prin Chiş, care a punctat pentru 2-1. Cu 46 de puncte, CSM Rm. Vâlcea coboară pe locul 4 în clasamentul seriei B2 şi va juca etapa viitoare acasă cu ACU Arad.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe