Fosta rulmentistă, Cristina Neagu:

duminică, 8 martie 2009

Fosta rulmentistă, Cristina Neagu:

„Am crezut că mi se vor plăti banii datoraţi, nu că se va renunţa la mine!”

- actuala chimistă a recunoscut totuşi faptul că Rulmentul va ocupa întotdeauna un loc aparte în sufletul său şi regretă că a fost nevoită să atace fostul său club

Cotidianul naţional ProSport publică  declaraţia pe care a dat-o Cristina Neagu, ajunsă de puţin timp la Oltchim. Fosta rulmentistă îi atacă pe oficialii Rulmentului, pe care îi acuză că nu au făcut absolut niciun efort ca ea şi Patricia Vizitiu să rămână la gruparea braşoveană. În aceste condiţii, nimeni din conducerea fostului club nu are dreptul să le judece şi să le critice pentru alegerea făcută, deoarece în momentul în care nu îţi primeşti salariul timp de nouă luni de zile şi nimeni nu discută cu tine, singura variantă viabilă rămâne depunerea memoriului.

„Mă doare unde s-a ajuns cu declaraţiile”

"Mă doare unde s-a ajuns cu declaraţiile. E trist că au ajuns să îşi dea cu părerea despre mine sau despre Patricia Vizitiu, alături de care mi-am depus memoriu la federaţie, oameni cu care nu ştiu dacă am schimbat 20 de cuvinte. Nu permit nimănui să îmi spună că nu am dat dovadă de bun simţ, atâta timp cât am dat totul în teren pentru echipa aia, chiar şi neplătită de nouă luni de zile. Să îmi spună şi mie domnul Cojocaru (n.r. - preşedintele clubului Rulmentul) de câte ori a vorbit cu mine sau cu Patricia, în toată perioada asta, de când este preşedinte la club. Nici măcar dacă mergeam la club nu îl vedeam pe acolo, iar acum spune că noi două nu am avut bun simţ. Nu îmi plac polemicile dar nici nu vreau să se creadă că noi chiar nu am avut bun simţ, pentru că eu cred că ne-am făcut datoria cum am ştiut mai bine şi am ajutat echipa asta, iar acum vine un astfel de om şi dă în noi fără motiv. Cu mine s-a vorbit abia marţi (n.r. - 24 februarie), ziua în care am devenit jucătoare liberă, nu cum a declarat domnul Cojocaru. Şi nu mi-a spus nimeni sumele despre care a vorbit în declaraţia dată acum câteva zile..", a spus Cristina Neagu,

„Nu am vrut să plec de la Rulmentul”

Interul naţionalei a precizat că nu a depus memoriu cu intenţia de a deveni jucătoare liberă de contract, ci doar pentru a-şi primi drepturile financiare. "Nu am vrut să plec de la Rulmentul, ci şi eu şi Patricia am vrut doar să ni se dea banii pe care i-am muncit. Nu am fost absurde, dar aici nu e vorba de întârzieri de o lună ci de mult mai multe. Am crezut că ni se vor plăti banii datoraţi, nu că se va renunţa la noi. Dar asta demonstrează şi cât de dorite am fost la Braşov. Nu puteam sta în condiţiile în care nu aveam niciodată cu cine să vorbim. Îmi pare rău să spun asta, dar în ultimele nouă luni de zile nu am auzit altceva de la club, în afară de promisiuni şi minciuni. Din acest motiv, nu permit nimănui de acolo să spună că nu am avut bun simţ. Eu mi-am făcut treaba, am mers la antrenamente, m-am pregătit bine, am jucat şi am dat ce am putut mai bun în teren. Trebuia ca şi cei de la club să se ţină de cuvânt dacă promiteau ceva", a mai spus actuala jucătoare a grupării vâlcene.

„Regret că am fost nevoită să atace fostul meu club!”

Handbalista susţine că Rulmentul va ocupa întotdeauna un loc aparte în sufletul său şi regretă că a fost nevoită să atace fostul său club: "Mie îmi pare tare rău, chiar nu vroiam să fiu nevoită să spun toate astea, însă nimeni de la Rulmentul nu avea dreptul să vorbească urât despre mine. Cum s-a comportat, nu face altceva decât să îmi demonstreze ceva ce nu voiam să cred. Din păcate, este tardiv, acum sunt la Oltchim şi îmi văd de drumul meu. E păcat însă că din afară lumea a văzut altceva decât realitatea. Nu mă tem de nimic, pentru că eu nu mint în tot ce am spus, şi nu cred că poate cineva să mă contrazică şi să îmi spună că lucrurile au stat altfel în ceea ce mă priveşte", a spus Neagu, care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Oltchim.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe