Sparle si soparle

duminică, 25 ianuarie 2009

Sparle si soparle

 # Conform regulei „cea mai buna apărare este atacul” fostul deputat Petre Ungureanu în loc să răspundă numeroaselor întrebări legate de nedorinţa sa de a mai lua un mandat de  deputat dar în schimb interesul ce îl manifestă pentru poziţia de deputat ne atacă constant pe posturi radio şi TV.

Ceea ce nu ştie Bebe şi nici nu bănuieşte este că, după fiecare atac nefondat al său la adresa colectivului nostru redacţional ne caută oameni la redacţie. Oameni care nici nu îi iubesc şi nici nu au cuvinte bune despre el. Şi unii ne mai aduc şi documente, alţii ne spun întâmplări aproape de necrezut. Cu protagonsitul principal fostul deputat migrator. Care pare a avea şanse de a deveni apolitic. Pentru că „nenumărate sunt căile....moştenirilor clienţilor mei.” Amin!

# Nu numai asupra preşedintelui PSD Vâlcea se fac presiuni de către indivizi interesaţi să pună mâna pe conducerea unor servicii deconcentrate. Mircia Gutău, primarul Râmnicului , este la fel de „ curtat” de membri PDL precum Ion Câlea de membrii PSD. Acest lucru demonstrează că primarul se bucură de o influenţă comparabilă cu cea a unui şef de organizaţie judeţeană. În PDL deocamdată această funcţie este ocupată de senatorul Dorel Jurcan.

# Deputatul Cristian Buican a lipsit de la şedinţa de vineri seara a BPT PNL Vâlcea. Motivele le vom dezvălui în ediţia viitoare!

# Avocatul Victor Stanculescu pare a fi comis o greşeală. Nu profesională ci politică. Şi-a dat seama repede şi a încercat să găsească o cale de negociere. Dar trebuie să fi mai mult decât un avocat ca să negociezi şi să obţii ce vrei în faţa unui coleg de partid mult mai hârşit în operaţiuni premergătoare unor alegeri interne.

# Dacă actualul deputat Sorin Zamfirescu a reuşit să stea doi ani prin medicale este foarte posibil ca şi unii dintre actualii prefecţi şi subprefecţi să poată. Iar legislaţia protejează persoana aflată în medical în sensul că nu poate să i se desfacă contractul de muncă. Cineva din prefectură deja se gândeşte la varianta ajutătoare. Sună un prieten!” Preferabil medic.

# Apropiata anunţată schimbare a şefilor din poliţie nu este deloc benefică Instituţiei. Astfel de schimbări trebuiesc facute brusc şi fără prea multă zarvă despre negocieri pentru ca scad autoritatea comandantului şi crează diferite bisericuţe în fiecare compartiment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe