Sergiu Bogdan ÔÇô un primar demn de comuna Malaia

miercuri, 14 ianuarie 2009

Sergiu Bogdan – un primar demn de comuna Malaia

Chiar daca este primar în comuna Malaia de doar de sase luni, Sergiu Bogdan (PSD) a reusit sa realizeze mult mai multe decât predecesorul sau în patru ani. „Pot sa va spun ca în aceasta perioada am reusit sa solutionez si sa închei toate litigiile în care era implicata Primaria comunei Malaia. De asemenea, am reusit sa achit toate datoriile pe care le aveam catre diverse firme sau catre bugetul de stat.

Tot în aceasta perioada, am elaborat, am depus si am finalizat mai multe proiecte care vizau modernizarea bazei sportive, asfaltari de drumuri si racordarea strazii Izvor la reteaua de apa potabila. Pe lânga toate acestea, am realizat câteva lucrari de modernizare si dotare a scolilor din comuna si constructia unui gard împrejmuitor la scolile din Saliste, Malaia si Ciunget”, ne-a declarat primarul comunei Malaia, Sergiu Bogdan.

Cât priveste proiectele pentru 2009, primarul Sergiu Bogdan ne-a precizat ca exista în executie patru poduri cu finantare pe Ordonanta de Guvern nr. 7, dintre care trei sunt într-un stadiu avansat de executie. O alta dorinta a primarului Sergiu Bogdan este modernizarea sau construirea unui sediu nou pentru Primaria Malaia. În prezent, se lucreaza la definitivarea documentatiilor de executie, iar lucrarea propriu-zisa se spera ca va începe în cursul acestei veri. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe