Spectacol cu travestiţi la Râmnicu Vâlcea

miercuri, 8 octombrie 2008

În atenţia deputatului paraşutat „cu fundiţă“ Marian Sârbu!

Spectacol cu travestiţi la Râmnicu Vâlcea

Marian Sârbu, deputat de Călăraşi paraşutat de PSD în Vâlcea pentru a păcăli electoratul din Colegiul Horezu este un împătimit al apariţiilor la televiziunile naţionale. Îi place să se dea mare cu realizările sale minuscule din timpul cât a fost ministru. Îi sugerăm să nu rateze un eveniment monden care va avea loc în Râmnicu Vâlcea şi va fi filmat de B 1 TV. Evenimentul s-ar putea să-l intereseze pe Marian Sârbu din mai multe puncte de vedere. Prietenii ştiu de ce!
B 1 TV prezintă Club Zone By Mircea Zara în Club Tao Rm. Vâlcea

 În Club Tao - River Plaza Mall, vineri 10 octombrie, ora 23.00 va avea loc un Mega Show unde vor dansa şi vor cânta cei mai sexi travestiti – LAS TROYAS ! Cele mai cunoscute şi active trupe de acest tip de entertainment din România sunt “Las Troyas” din Bucureşti şi “Toxicele” din Cluj. Ele fac play-back pe muzica originală, dar dansează autentic şi întreţin atmosfera de veselie la petrecerile sau pe scenele unde sunt invitaţi să facă “circ” (cuvânt din argoul divelor travestite prin care desemnează spectacolul colorat).

Cel mai activ travestit manager de trupă şi artist de cabaret din Bucureşti, Rasty, pe numele de scenă Liza (Minnelli) este cel ce a înfiinţat în anul 2000, împreună cu Angelo – cu nume de divă Gloria (Gaynor), trupa Las Troyas (Ultimele din Troia), trupă care, iniţial, s-a numit Queens. Creatoare de modă ca profesie, Liza este autoarea hainelor strălucitoare pe care le poartă membrii trupei sale, compusă din : Gloria (Gaynor), Kylie (Minogue) şi Lolita, care e mai de curând intrată în trupă şi care mărturiseşte că se simte inspirată de cântăreţele Madonna şi Loredana Groza, de unde şi culoarea blondă a coafurii sale.

Umorul coroziv al Lizei şi replica iute o fac MC-ul preferat al organizatorilor de petreceri şi concursuri de frumuseţe între travestiţi şi nu numai. Mai suava Kylie, care a obţinut premiul de popularitate la concursul Miss Travesty România 2007 din Queen’s şi e o foarte apreciată hair stylist, păraseşte uneori trupa Las Troyas pentru a pleca în Germania şi Belgia unde e invitată să participe la spectacole de cabaret în cluburile de acolo. În 2006, trupa Las Troyas a deschis spectacolul pentru decernarea premiilor MTV din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe