Ion Tudor şi-a apropiat electoratul

duminică, 26 octombrie 2008

PDL surclasează PSD şi PNL în sondajele din Colegiul Horezu !

Ion Tudor şi-a apropiat electoratul din cele 17 localităţi pe care le va reprezenta în Parlament

Candidatul PDL la funcţia de deputat al Colegiului Horezu (Horezu, Vaideeni, Slătioara, Mateeşti, Stroeşti, Măldăreşti, Cernişoara, Bărbăteşti, Stoeneşti, Costeşti, Pietrari, Tomşani, Păuşeşti Otăsău, Frânceşti, Băbeni, Oteşani, Buneşti) ia în fiecare zi pulsul problemelor din aceste localităţi. El a devenit un favorit al electoratului din zonă care l-a perceput ca un om de a lor, preocupat de probleme, serios, de cuvânt, responsabil.

Ion Tudor stătea atât de bine în sondaje, încă de acum câteva săptămâni, încât disperat că va pierde mandatul de deputat pesdistul Marian Sârbu a fugit să candideze în Vaslui. Miercuri, 22 octombrie, Ion Tudor  a vizitat localităţile Oteşani şi Cernişoara, unde candidatul PD-L s-a oprit pentru a sta de vorba cu locuitorii din aceste zone. Peste 50 de cetăţeni, în frunte cu primarul comunei Oteşani, au stat preţ de o jumătate de oră la discuţii cu Ion Tudor.

Nişte discuţii libere, în care oamenii şi-au spus păsurile, au vorbit despre politică şi despre ceea ce îşi doresc ei de la parlamentarul pe care il vor desemna să îi reprezinte în forul legislativ al ţării. Ca şi primarul comunei Oteşani, Mircea Oprişor, oamenii prezenţi ne-au mărturisit că pentru ei înseamnă mult întâlnirea cu Ion Tudor şi că se bucură  că acesta este vâlcean şi ştie care sunt problemele şi necesităţile judeţului.

Sunt convins, din cât l-am cunoscut, că vom colabora şi că va ţine aproape de noi. Sunt sigur că va sprijini comuna Oteşani, cu tot ceea ce este în măsura de pe poziţia de parlamentar, pe care, de asemenea, sunt convins că o va ocupa”  a afirmat primarul Mircea Oprişor. Î

n comuna Cernişoara candidatul Ion Tudor  a stat de vorbă cu oamenii într-o discuţie liberă . Sinceritatea candidatului PD-L la Camera Deputaţilor pe Colegiul 6 Horezu i-a facut pe cetăţenii din Cernişoara să-şi deschidă sufletele şi, totodată, să afirme că îl vor obliga să vină mai des prin comună, acordându-i încrederea pentru a-i reprezenta în Parlamentul României.

Duminică, de Sfântul Dumitru, Ion Tudor a fost alături de oamenii din Valea Mare ( Băbeni), a participat la slujba religiasă din Mireşti ( Tomşani) dar şi la frumoasa bisericuţă din Slătioara. A fost peste tot privit cu simpatie deoarece locuitorii din aceste localităţi ştiu că familia Tudor a sprijinit constant locaşele de cult ortodoxe din Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe