Harnagea dă startul campaniei electorale mizerabile

miercuri, 8 octombrie 2008

„Să arunce piatra cel fără de păcate!“

Harnagea dă startul

campaniei electorale mizerabile

      
Dan Constantin Mazilu, candidatul PSD pentru Colegiul uninominal Bălceşti, a aflat cu stupoare despre acuzaţiile ce i se aduc de primarul comunei Popeşti, Alin Gheorghe Popescu (PNŢCD). Aflat în campanie electorala de susţinere a candidatului liberal Cătălin Harnagea, primarul Alin Popescu a recurs la o înscenare mârşavă. Scenariul a fost conceput de staff-ul de campanie al liberalului bucureştean Harnagea, menit să-l discrediteze pe contracandidatul său vâlcean.

Pe această cale, Dan Constantin Mazilu dezavuează practica murdară dovedită acum, ca şi în alegerile locale, de liberalii din judeţ. „Sunt stupefiat de ceea ce am aflat. Eu vreau să duc o campanie electorală curată, bazată pe proiecte şi idei şi nu vreau să intru în polemică cu contracandidaţii mei. Nu vor reuşi ca, prin aceste metodele murdare, să-mi atinga demnitatea şi să-mi influenţeze electoratul.

Dacă aceste acuzaţii ar fi fost reale, calomniatorii ar fi apelat la toate organele coercitive ale statului, victimizându-se şi cerând protecţie. Le propun contracandidaţilor aflaţi în declin electoral, o campanie demnă şi corectă, spre convingerea alegatorilor, pentru că numai cel mai bun va învinge! De asemenea, doresc să precizez că îl cunosc de aproximativ trei ani pe acest primar.

Îl stimez, l-am încurajat să-şi termine studiile, am avut încredere în el şi sunt convins că dacă era un primar cu experienţă nu cădea pradă presiunilor politice la care a fost supus. Eu nu am ameninţat pe nimeni cu moartea, cu atât mai puţin un primar. Nu pot să cred că a uitat că l-am susţinut moral. Îi amintesc pe această cale bunului meu prieten Alin că ultima dată ne-am întâlnit pe 3 octombrie la el în birou la o discuţie la care au participat 2 ziarişti precum şi viceprimarul din Popeşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe