Directorul RAPPS Olăneşti prosperă în ciuda controalelor

miercuri, 8 octombrie 2008

Traian Dobrinescu scoate bani de la ciorapi

Directorul RAPPS Olăneşti prosperă în ciuda controalelor

Nicu Trandafir
Dobrinescu este probabil liberalul care a beneficiat de cele mai mari avantaje în raport cu eforturile electorale depuse, cu suţinerea financiară dată partidului şi cu numărul de votanţi aduşi PNL. În ciuda unor semnale dese ale presei locale şi centrale, a reclamaţiilor şi a controalelor afaceristul pugilist a prosperat şi şi-a văzut în continuare de mulgerea grasului uger cu bani a Regiei Protocolului.

Recent firma sa de casă a mai câştigat o licitaţie urmând să primească bani buni pentru extinderea vilei de protocol de la Olăneşti. Ce îi va aduce această licitaţie lui Dobrinescu vom vedea mai târziu. Se pare că cele organizate de el în anul trecut au fost destul de rentabile. Dobrinescu este posesorul unei averi de invidiat ( pe care am făcut-o publică astă primăvară). Recent el a decis să îşi mai tragă un imobil. Nu oriunde ci într-o pitorească zonă a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Municipalitatea ia aprobat deja certificatul de urbanism necesar construirii pe o proprietate de a sa din Dealul Malului ( achiziţionată în timpul directoratului) a unei vile cu etaj şi mansardă, piscină, chioşc, copertină. Nu ştim încă cine îi va construi această reşedinţă şi ce societate comercială va furniza materialele necesare. Vom fi atenţi în acest sens dar ştim că Dobrinescu este un vulpoi şiret care se va acoperi de acte. Aşa cum a făcut-o de fiecare dată. De fiecare dată cînd scriem despre el ne întrebăm pentru ce a trebuit să fie lichidat Ceauşescu?

Suntem o redacţie în care nu există nici un nostalgic al regimului comunist dar chiar nu putem înţelege de ce trebuie exploatate vilele construite de comunişti de o gaşcă restrânsă de privilegiaţi, gaşcă din care unii mambii se mai schimbă din când în când, după alegeri, cu alţii la fel de hărpăreţi şi puşi pe îmbogăţire. Avem informaţii că Traian Dobrinescu este şi în vizorul multor colegi de partid cu funcţii de conducere a organizaţiei judeţene care regretă puterea pe care i-au dat-o acestui individ. Cei care ar putea pune însă umărul la schimbarea sa ori sunt prea ocupaţi cualegerile de luna viitoare ori nu au interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe