Judecătoria Brezoi protejează infractorii

miercuri, 3 septembrie 2008

Judecătoria Brezoi protejează infractorii

 
Poliţiştii vâlceni au reţinut, marţi, 16 persoane acuzate că au provocat scandal şi au ameninţat personalul de serviciu al unui bar situat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în localitatea vâlceană Brezoi. Inspectorului Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, suspecţii reţinuţi sunt cercetaţi pentru asociere în scopul săvârşirii de infracţiuni, ameninţare, loviri şi alte violenţe, distrugere şi furt. „Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 02.45, Poliţia oraşului Brezoi fiind sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate că mai mulţi tineri au pătruns în incinta barului societăţii, situat pe DN7, provocând scandal, ameninţând personalul de serviciu, tulburând grav ordinea şi liniştea publică.

Avându-se în vedere faptul că în urmă cu două zile în oraşul Brezoi au mai avut loc astfel de evenimente, au fost alertate efectivele din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, Serviciului Investigaţii Criminale, Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă şi Serviciului Poliţiei Rutiere, care au intervenit, reuşind să reţină 16 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 ani. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoanele mai sus menţionate s-au deplasat în oraşul Brezoi cu mai multe autoturisme, în scopul de a se răzbuna pe localnicii din această localitate, cu care se aflau în conflict", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au mai precizat că, în cursul anilor 2007 - 2008, pentru mai mulţi dintre cei reţinuţi marţi au fost efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, ameninţare şi furt, în prezent aflându-se în lucru 28 dosare penale. Cei în cauză vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Brezoi, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii vâlceni din Brezoi, Serviciul Investigaţii Criminale, Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă şi Poliţia Rutieră au reuşit să reţină 16 tineri, cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, aceştia fiind: Cristian Culeci, de 20 ani, din comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea, Ciprian Parfene, de 19 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, Cosmin Lădescu, de 19 ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea, Cătălin Iordache, de 28 ani, din Rm. Vâlcea, Flavius Orgulescu, de 25 ani, din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi, 

Cătălin Gherghescu, de 32 ani, din Câmpulung, judeţul Argeş, Romeo Grigorescu, de 32 ani, Cătălin Grigorescu, de 31 ani, Viorel Grigorescu, de 21 ani, Adrian Pârvu, de 22 ani, toţi din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi, Constantin Dimofte, de 22 ani, Constantin Sârbu de 28 ani, ambii din oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, Nicolae Tudoraşcu., de 21 ani, din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea, Adrian Băncilă., de 21 ani, din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea; Adrian Ganea, de 19 ani, din municipiul Rm. Vâlcea şi Cristian Cîrstea, de 30 ani, din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi.

Deşi prim-procurorul Pachetul de pe lângă Judecătoria Brezoi a făcut propunere ca pentru faptele comise în noaptea de 27/28 cei vinovaţi să fie cercetaţi pentru încăierare şi asociere în grup organizat în vederea comiterii de infracţiuni, acţiune în care nu poate fi retrasă plângerea la cererea părţilor vătămate, Judecătoria din localitate a respins propunerea parchetului, urmând ca acesta să facă recurs la Tribunalul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe