PSD Valcea nu are sponsori pentru colegii nesigure

duminică, 27 iulie 2008

Cine aruncă banii  degeaba?

PSD nu are sponsori pentru colegii nesigure

PSD Vâlcea nu are candidaţi. În PSD este evidentă absenţa fondurilor. Dumitru Persu a fost mereu omul care a ştiu să cheltuiască banii, nu să îi aducă. Ion Câlea nu candidează şi are destule probleme cu primăriile cărora le-a promis marea cu sarea în campania electorală. Ion Tudor, cel care putea nu numai să-şi susţină campania electorală, dar şi să ajute alţi candidaţi a fost exclus ilegal de un grup de complotişti care nu îşi urmăresc decât propriile interese.

Aurel Vlădoiu îşi va face rost de bani doar pentru el şi doar dacă va fi desemnat candidat şi va candida în colegiul Horezu. În Drăgăşani, Bleotu îşi va plăti campania electorală, dar nu va da bani în plus la partid. La Bălceşti, un colegiu bun pentru PSD, încă nu se ştie cine va candida. Eventuala desemnare a omului de afaceri Dan Mazilu, născut în Lăpuşata unde este actualmente viceprimar poate însemna o rezolvare a problemelor financiare din zonă.

Dar cine va candida în colegiul Brezoi şi în cele două din Râmnic pentru Camera Deputaţilor? Se pare că nu există „voluntari“ în PSD. În nici un caz iresponsabili care să-şi cheltuiască averile într-o campanie fără sorţi de izbândă. Cine va candida în colegiul senatorial din Râmnic? Cine va candida în colegiul în care îl va avea adversar pe Emilian Frâncu? Pronosticăm că PSD va fi partidul care îşi va desemna ultimul candidaţii şi mai punem pariu că aceia anunţaţi presei nu vor fi aceiaşi cu cei care până la urmă se vor regăsi pe buletinele de vot.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe