în judeţul Vâlcea, în semestrul I 2008, creştere a veniturilor bugetare cu 25,8% faţă de anul precedent

miercuri, 9 iulie 2008

În judeţul Vâlcea, în semestrul I 2008, creştere a veniturilor bugetare cu 25,8% faţă de anul precedent

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea informează că, la 30 iunie a.c., în judeţul Vâlcea, veniturile bugetului general consolidat au fost de 464,21 mil.lei, faţă de 368,81 mil.lei în perioada similară a anului 2007, creşterea fiind de 25,87%.

Încasările la bugetul de stat, inclusiv sumele şi cotele defalcate la bugetele locale, au totalizat 229,10 mil.lei, în creştere cu 20,04% faţă de primele şase luni din 2007.

De asemenea, şi veniturile la bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, Bugetul asigurărilor sociale de stat şi cel al asigurărilor pentru şomaj au fost de 235,10 mil.lei, fiind mai mari cu 32,10%, faţă pe semestrul I 2007.

Veniturile proprii ale bugetelor locale au fost de 48,2 mil.lei, mai mari cu 7,6% faţă de perioada similară a anului trecut.
„Şi în perioada următoare vom acţiona pentru creşterea eficienţei şi calităţii actului fiscal, prin aplicarea unui tratament echitabil, nediscriminatoriu tuturor operatorilor economici.

Vom promova, în continuare, un parteneriat real în relaţia directă cu contribuabilii, astfel încât să realizăm cu profesionalism misiunea instituţiei noastre, care aplică în teritoriu, în mod unitar şi nediscriminatoriu, Strategia şi Programul Guvernului în domeniul Finanţelor Publice pentru înfăptuirea reformei fiscale”- a declarat directorul executiv al DGFP Vâlcea, ec. Gheorghe Gogîrnoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe