„Chimistele” joacă finala campionatului cu braşovencele de la Rulmentul

luni, 26 mai 2008

Azi, în Polivalentă, de la ora 18,00,

„Chimistele” joacă finala campionatului cu braşovencele de la Rulmentul

 Pentru a pregăti atent meciul de azi cu Rulmentul Braşov, meci care va decide campioana din acest sezon, Oltchim Rm. Vâlcea a jucat în devans partida din ultima etapă a campionatului, la Baia Mare cu HCM din localitate. A fost o partidă controlată în totalitate de „galactice” care au demonstrat că au valoare europeană. După ce la pauză conduceau cu 21-12, vâlcencele au câştigat finalmente la o diferenţă confortabilă, 41-22. partida de la Baia Mare a fost condusă de brigada de arbitri David / Belean, ambii din Mureş.

Gata de asaltul final

Victoria de la Baia Mare, mai ales că e obţinută la o diferenţă clară de goluri, le dă încredere vâlcencelor pentru partida de azi din Polivalentă, cu Rulmentul. Înaintea acestui meci, care va decide campioana din acest sezon, ambele combatante au acelaşi număr de puncte, 44. vâlcencele conduc însă la celelalte două capitole, adică au cel mai mare număr de goluri marcate, 836, faţă de 718 ale braşovencelor, şi cele mai puţine goluri primite, 513, faţă de 514 ale grupării de sub Tâmpa. Partida de azi va fi condusă de o brigadă de arbitri despre care se spune că ar fi „de casă” ai grupării de sub Tâmpa, e vorba de Stănescu şi Harabagiu, ambii dâmboviţeni.

Victorie la 2 goluri pentru titlu

După cum se ştie, vâlcencele au nevoie de victorie în meciul de azi la două goluri, în tur braşovencele câştigând la un gol în urma unui „măcel” general în teren, „măcel” ce a generat accidentarea gravă a două jucătoare de bază ale grupării vâlcene, Roxana Gatzel şi Steluţa Luca. Din păcate în cazul coordonatorului de joc Roxana Gatzel a fost a doua accidentare gravă în disputa cu aceeaşi grupare, Rulmentul. Ex-zălăuanca s-a accidentat grav tot într-un meci cu ardelencele, la Bistriţa, în finala de anul trecut a Cupei României. Tot acest „măcel” s-a întâmplat sub ochii îngăduitori ai arbitrilor buzăuani Pavel şi State, care nu numai că nu au fost sancţionaţi de federaţie (lucru care era de aşteptat), dar au fost scoşi chiar basma curată de către forul condus de Cristian Gaţu.

20 RON biletul

Conducerea Clubului Sportiv Oltchim a stabilit la 20 de RON (200.000 lei vechi) preţul biletelor pentru derbiul Ligii Naţionale. Tichetele, 1000 la număr, s-au pus în vânzare de sâmbătă, la Sala Polivalenta "Traian", cererea fiind deja una cu mult peste ofertă, după spusele profesorului Petre Berbecaru, vicepreşedintele clubului. Aşadar, orgolii mari, handbaliste de certă valoare, antrenori bătăioşi, public vulcanic, sunt toate ingredientele unui meci de zile mari pe care iubitorii handbalului din Râmnic şi nu numai îl aşteaptă cu sufletul la gură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe