|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Veşti bune din Fârtăţeşti 

Veşti bune din Fârtăţeşti

Nicolae Voicescu inimosul edil al comunei Fârtăţeşti continuă să fie atacat de adversarii politici care doresc să pună mâna pe primărie. Numai că localnicii ştiu bine câte a făcut Voicescu pentru comună de când este primar şi nu se vor lăsa păcăliţi. Mai ales că lumea ştie că dacă îl realege din primul tur de scrutin face economie la buget de 500 de milioane d elei. În clădirea primăriei a fost inaugurat recent un telecentru de informare.

Telecentru are în dotare 3 calculatoare conectate la internet, un fax, 2 telefoane fixe şi un telefon de urgenţă. Toţi locuitorii comunei au acces gratuit. S-a finalizat asfaltarea între km 7 şi km 8 pe DJ 676 A , Dozeşti-Căţetu. Drumul din satul Seciu a fost pietruit cu macadam mai mult de jumătate. În satul Tanislavi se continuă lucrările de modernizare la şcoală. S-a finalizat modernizarea şcolii cu clasele I-IV şi grădiniţa din satul Căţetu.

La Biserica din satul Giuleştii de Sus s-au încheiat lucrările de turnare fundaţie ( Biserica Nouă) iar la Biserica din satul Dejoi s-au finalizat lucrările de săpături la fundaţie ( Biserica nouă). Primarul pregăteşte noi proiecte de accesare a fondurilor europene şi se bucură de respectul alegătorilor care ştiu bine că toate partidele au alergat după Nicu Voicescu să îl roage să candideze din partea lor. „ Ziarul de Vâlcea” îl susţine necondiţionat pe acest gospodar pentru obţinerea unui nou mandat spre binele populaţiei din Fârtpţeşti. (T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev…
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech…
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di…
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l…

Leave a Response