Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria Stoileşti

duminică, 13 aprilie 2008

Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria Stoileşti


Traian Guminski

Minciunile unui nătărău

Într-un articol apărut săptămâna trecută într-o publicaţie locală se spune că în 2005 Marian Obogeanu, candidatul PNL la Primăria Stoileşti, ar fi încasat ilegal contravaloarea pe sute de bilete de călătorie pe ruta Horezu- Timişoara, bilete decontate pentru persoanele cu handicap de către stat. Păi firma lui Obogeanu nu a efectuat curse pe această rută niciodată şi nici nu a decontat bilete. Suntem în posesia răspunsului dat de Inspectoratul de Specialitate. Marian Obogeanu a trebuit să piardă timp în Râmnic săptămâna trecută pentru s strânge toate actele care dovedesc că nu este vinovat de nicio acuzaţie din acel articol pentru care comandidarul (adică cel care a minţit ziariştii) va da socoteală.

Un nemernic

Un primar adevărat ar fi făcut treabă. Sau ar fi mulţumit celui care l-a ajutat. Puţinii bani primiţi de primărie au fost aduşi de Marian Obogeanu în scurtul timp cât a fost viceprimar. A fost nevoit să demisioneze pentru că primarul nu îl lăsa să facă nimic de frică că îi creşte popularitatea.

Domnule Ionescu de ce nu i-aţi mulţumit lui Marian Obogeanu (pe care îl batjocoriţi pocindu-i intenţionat numele) că a plătit atâtea sume primăriei drept taxe şi impozite, că a angajat oameni din comună, că a continuat să păstreze un traseu greu de transport local pentru a îi ajuta pe oamenii din Stoileşti să ajungă la Râmnic sau la Oltchim? Aveţi un băiat preot.

Nu v-a spus acesta acasă că a bârfi, a minţi, a denigra pe cineva, a-l batjocori sunt păcatele unui nemernic şi că nu cadrează cu postul de primar? Câte familii din comună le-aţi ajutat personal cu ceva? La câţi oameni aţi dat marfă pe datorie, la câţi le-aţi găsit un serviciu, pe câţi i-aţi împrumutat d e bani ? Pe câţi i-aţi ajutat când au fost în suferinţă? De fapt domnule primar ce aţi făcut în aceşti patru ani? Ce ar fi ca la următoarea şedinţă de consiliu local, la care vom participa şi noi, să prezentaţi un raport consilierilor.

Să spuneţi cu ce firme a avut contracte primăria în aceşti ani, câţi bani datorează şi ce lucrări au fost făcute de acestea? Când aţi ţinut licitaţiile etc! De ce are comuna, primăria, acum atâtea miliarde datorie? Către cine şi de ce? Dacă puteţi răspunde acestor întrebări fără a minţi poate nu sunteţi nemernic, ci doar un păcătos cu şanse de iertare.

Alte stiri din editia curenta:

(Impact)Prea-cinstitul Cîlea a fost condamnat penal
(Impact)Dumitru Buşe distruge echilibrul din transportu...
(Actualitate)Privatizarea cu fonduri de investiţii, cea mai ...
(Editorial)Paraziţii PSD-ului Valcea
(Administratie)Primarul de la Frânceşti, trimis în judecată de...
(Fapt divers)Isprăvile poliţistului Chituc
(Sport)Municipalii au pierdut primul meci din acest re...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Politica)Geoană, şantajat de sindicate! Dinozaurii au în...
(Impact)Atenţie, domnule Buşe: În Consiliul Judeţean se...
(Administratie)Şantierul din Fârtăţeşti ia amploare
(Politica)Deputatul Emilian Frâncu ajută sistemul sanitar...
(Administratie)Primarul din Popeşti inaugurează un Cămin Cultural
(Administratie)Punct sanitar în satul Marcea
(Administratie)Edilul Ionescu a băgat în faliment Primăria St...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe