|sâmbătă, iunie 19, 2021
  • Follow Us!

Dorin Dobrişan, către râmniceni 

Dorin Dobrişan, către râmniceni :

„ Am cea mai bună listă de consilieri!”

 Candidatul PSD la Primăria Râmnicului, cunoscutul economist Dorin Dobrişan, pregăteşte meticulos campania electorală. Desemnat relativ târziu de către social democraţi pentru a candida Dobrişan ştie că are nevoie de voturi, care să vină ca urmare a încrederii populaţiei. În el, în programele sale, în proiecte, în experienţa managerială, în familia sa, în aptitudini dar nu în ultimul rând în echipa pentru consiliul local. PSD are un mare număr de membri în municipiu.

Dacă la voturile lor se vor aduna voturi multe ale unor cetăţeni nemembri de partid ,dar care au încredere în proiectele din programul electoral şi în candidaţii PSD atunci alegerile vor fi câştigate. „ Rog populaţia din Râmnic să urmărească cu atenţie şi din timp listele pentru consiliul local ale fiecărui partid. Mai ales primele 10 poziţii. Să citească prin presă sau să se intereseze la cunoscuţi despre cei pe care îi propun partidele. Eu cred, fără a dispreţui candidaţi din alte partide, că lista noastră va fi cea mai bună. O vom face în curând publică, atunci când vor fi definitivate toate numele ( o listă conţine şi candidaţi supleanţi) şi atunci vă veţi convinge. Mă susţin oameni pregătiţi profesional, cu notorietate, cu realizări profesionale, familiale, administrative, politice!”.

Candidatul PSD va fi prezent în mai multe emisiuni televizate unde îşi va prezenta programul şi se va întâlni cu locuitorii din fiecare cartier. În luna mai, pe perioada campaniei electorale, va putea fi găsit pe o linie telefonică în fiecare zi două ore de către cei care doresc să îi pună întrebări în direct sau să-i facă propuneri legate de programul electoral. (T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Persu şi Pîrvu au fost exmatriculaţi
(Actualitate)Muritorul Ghiţulete, pictat pe pereţii bisericilor
(Politica)Dorin Dobrişan, către râmniceni
(Impact)Preşedintele Buşe favorizează firma ANTARES
(Administratie)Comuna Stoileşti are nevoie de o schimbare
(Editorial)Curajul pentru suspendare
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Comuna Mihăeşti din judetul Valcea ar putea dev…
(Fapt divers)Ofiţer MAPN rupt de beat la volan
(Sport)Bondrea a transformat gruparea din Zăvoi în Ech…
(Administratie)Veşti bune din Fârtăţeşti
(Politica)Liberalii au şanse reale în 52 de localităţi di…
(Politica)Bogdan Pistol joacă totul pe o singură carte
(Editorial)Cu pieptul înainte!
(Impact)Consilierul judetean Dumitru Persu a incalcat l…

Leave a Response