Bogdan Pistol, un candidat la Primăria Râmncului cu referinţe excelente

miercuri, 2 aprilie 2008

Liberalii ştiu ce fac!

Bogdan Pistol, un candidat la Primăria Râmncului cu referinţe excelente

 „Ziarul de Vâlcea” a luat decizia de a publica CV-urile tuturor candidaţilor pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. În ediţia trecută l-am prezentat pe Dorin Dobrişan, candidatul PSD. Continuăm azi cu prezentarea lui Bogdan Alexandru Pistol, cel mai tânăr candidat liberal din ţară pentru primăria unui municipiu . Cei care îl vor citi cu atenţie vor înţelege cum a reuşit un tânăr care nu are încă 30 de ani să obţină încrederea PNL.

Ascensiune politică

Bogdan –Alexandru Pistol s-a născut în 4 iulie 1979 la Râmnicu Vâlcea. Între 2005-2007 a fost preşedintele Organizaţiei Judeţene a Tineretului Naţional Liberal din Vâlcea.Din 2007-prezent vicepreşedintele Filialei Judeţene Vâlcea a Partidului Naţional Liberal. Din 2005-prezent preşedintele Comisiei de Cenzori a Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Între 2006- 2008 a fost preşedintele Asociaţiei Patronale a Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii. Este organizator al Şcolii de Vară a Tineretului Naţional Liberal “I.G.Duca”.

Are aptitudini pentru limbile străine, stăpâneşte excelent (scris, citit, vorbit) engleza şi italiana. Ştie bine franceza şi se descurcă satisfăcător în limba germană.

A urmat cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management din Bucureşti. Este economist diplomat, specializarea managementul firmei. A obţinut premiu special Arthur Andersen pentru “Analiza economică şi financiară a firmei”. Este doctorand la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara unde studiază” Management- dezvoltarea durabilă a satului românesc”.

Carieră profesională

Din ianuarie 2005 până în octombrie 2006 a fost consultant economic al cunoscutei SC GOVORA COM SRL. Din februarie 2002 până în august 2006 a fost administrator şi director general al SC VARTEX GRUP SRL. Din septembrie 2006 până în 2007 a fost director de dezvoltare şi strategii al SC Vartex GRUP SRL. Din ianuarie 2007 este director comercial al SC GOVORA COM SRL. Din septembrie 2005 este şi administrator al SC HIDROSERV SA, unitate specializată în Service şi mentenanţă la unităţile de producere a energiei hidroelectrice.

Din 2007 este administrator al prestigioasei OLCHIM SA. A acordat numeroase interviuri unor publicaţii locale şi centrale, a apărut în emisiuni tv şi radio. Atât ca membru al PNL dar şi ca membru al diferitelor consilii de administraţie sau asociaţii din care face parte. Este căsătorit, are un băieţel şi ca un bun manager al timpului acordă timp şi familiei sale. Practicant ortodox nu a ezitat să boteze şi să cunune de câte ori a fost solicitat. În Partidul National Liberal s-a remarcat pentru capacitatea sa de efort deosebit şi pentru cunoştinţele economice şi juridice pe care le are.

A lucrat la programele de campanie ale mai multor candidaţii şi s-a remarcat mai ales la alegerile parţiale de anul trecut din comuna Tetoiu, unde a străbătut zeci de kilometri pe uliţele comunei explicând oamenilor programul candidatului PNL şi modul real în care comuna se poate dezvolta. Cum mica localitatea a suferit transformări radicale într-un singur an de administraţie liberală, Bogdan Pistol a obţinut încrederea şi respectul locuitorilor de aici. Are o bună comunicare cu media locală şi susţinerea colegilor cu mai multă experienţă.

Pentru analişti este extrem de important de urmărit ascensiunea acestui tânăr din următorul considerent: PNL este un partid format, în mare parte din intelectuali. Organizaţia din Vâlcea are sute de medici, economişti, jurişti, avocaţi, profesori, ingineri. Are de asemenea un număr impresionat de oameni cu experienţă în administraţiile locale.
Bogdan Pistol trebuie să aibă nişte merite deosebite dacă acest grup l-a desemnat pentru a-i conduce într-o bătălie electorală deloc uşoară ţinând cont de „greutatea şi calibrul” contracandidaţilor săi dintre care unul este actualul edil, altul este actualul preşedinte al consiliului judeţean, al treilea este un renumit bancher local iar ceilalţi candidaţi au şi ei susţinere politică şi financiară.

Alte titluri din edita curenta:

(Impact)Internatul Liceului Sanitar Valcea, transformat...
(Finante)Firme datornice la stat plătesc atacuri împotri...
(Sport)„Chimistele” joacă trei meciuri în ...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Autocar vâlcean cu elevi, implicat într-un acci...
(Politica)Bogdan Pistol, un candidat la Primăria Râmnculu...
(Administratie)RAPORTUL PRIMARULUI NICOLAE STăNICă
(Fapt divers)Trei traficanţi de droguri prinşi la Vâlcea
(Administratie)Un post deloc de invidiat: Primar în Ocnele Mari
(Fapt divers)Furt de ţiţei din sondele de la Stoileşti
(Impact)Elevii de la Govora învaţă să se ferească e inf...
(Administratie)600 de vâlceni au sărbătorit majoratul
(Administratie)Primaria modernizeazã Piata Nord
(Fapt divers)Spânzurat de ţeava de gaze
(Politica)Dorin Dobrişan este candidatul PSD pentru Primă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe