Sparle si Soparle

luni, 3 martie 2008

Sparle si Soparle

 • Fraţii Dumitrescu, Aristin şi Vladimir, cei care au condus mult timp organizaţia judeţeană a PN├×CD, s-au orientat politic în speranţa să obţină noi mandate de consilieri, mandate pe care le-au pierdut la alegerile din 2004. Primul s-a înregimentat la PNL, alături de alţi doi foşti talibani ţărănişti, iar al doilea a ales PDL convins de fostul său coleg de facultate, ex ministrul Gheorghe Fluture. Nu ştim cât de bucuroşi sunt de această mutare colegii lor actuali de partid care au muncit de trei ani în speranţa de a prinde un loc eligibil.

• Ion Dobre, primarul din Dăeşti şi-a cumpărat recent un costum nou, o geantă diplomat şi îşi petrece seara prin barurile din comună jucând biliard cu tinerii. Omul vrea să pară simpatic însă dacă nu ai jucat de atâţia ani biliard, cum naiba să creadă brusc lumea că nu o faci în interes electoral?

• Grobianul de la circulaţie şi braconierul de pe Valea Cheii sunt un cuplu de infractori în uniforme ce ar trebui expulzaţi de breasla lor. Pe zi ce trece ne uimeşte mai mult faptul că pe cei doi îi ţin în braţe oameni ce ar părea necoruptibili la prima vedere!

• PSD a pierdut în ultima lună, nici mai mult, nici mai puţin, de cinci primari. Edilii vor candida la alegerile locale din partea altor partide. Toţi spun că s-au săturat până-n gât de minciunile secretarului executiv Dumitru Persu. Sforerul PSD-ului le-a promis primarilor, câte-n lună şi-n stele şi nu a realizat nimic concret pentru aleşii respectivi.

• Constantin Neagoe, patronul de la COMCHIM, va candida la Primăria Ioneşti. Vom reveni în curând cu informaţii referitoare la motivele, care l-au determinat pe Neagoe să candideze.

• Doi experţi de la o societate specializată în campanii electorale au ajuns sâmbătă în Râmnic. Ei au primit comanda de a realiza un portret fardat al primarului Gutău. Se caută toate variantele prin care râmnicenilor le pot fi prezentate adecvat părţile nevăzute ale actelor administrative ale actualului edil. Cei doi au sarcina de a găsi suficiente argumente pentru a duce alegerile într-un tur doi!

• Mai mulţi şefi de scară, şefi de asociaţie şi şefi de blocuri au primit şi vor primi stimulente pentru a influenţa vecinii într-un anumit sens.

• În cele din urmă PDL a dat dovadă de maturitate şi l-a înlocuit de pe lista de candidaţi pe actualul primar Viorel Cioteanu. Se pare că acesta caută să obţină un nou mandat dar candidând din partea altui partid. Va fi atunci şi ţinta liberalilor şi a pesediştilor dar şi a foştilor săi colegi. Iar retrocedarea parcului central din staţiune îi va atârna ca o piatră de moară. De gât!

• În localitatea Păuşeşti Otăsău, anumiţi învăţători şi profesori ajung din joi în Paşti la şcoală. Situaţia este de-a dreptul strigătoare la cer: părinţii copiilor se roagă de dascăli să vină la ore. Şi chiar dacă ajung, aceştia refuză să predea lecţiile, aşa cum ar trebui, dându-le de înţeles la copii, că trebuie să vină la meditaţii, plătite pe bani grei de părinţi. Aşteptăm reacţia conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?
(Fapt divers)Măicuţele de la Bistriţa, ameninţate cu levieru...
(Fapt divers)Două accidente mortale pe străzile Vâlcii
(Politica)Primarul Dobre se apropie de finalul ultimului ...
(Actualitate)Vel Pitar, are un nou director general
(Actualitate)Ambient, planuri pentru 12 magazine
(Editorial)Pistol luptă pentru doi
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Impact)Otrava pentru şoareci omoară animalele de pe Le...
(Fapt divers)Percheziţie informatică la Drăgăşani
(Sport)Sârbul Vidakovic a adus victoria „municip...
(Finante)Inculpatul Minea de la Alutus e dator vândut la...
(Administratie)Centrul de convenţii şi expoziţii de la Călimăn...
(Fapt divers)Incendiu de vegetaţie, la Mihăeşti
(Fapt divers)Urmărit general pentru înşelăciuni, prins la Vâ...


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe