Slătioara are nevoie de un primar nou

luni, 31 martie 2008

Slătioara are nevoie de un primar nou

Ca om pot înţelege perfect migrarea unui primar de la un partid în altul, în folosul comunităţi. Dar Constantin Ghimişi , actualul primar din Slătioara a migrat doar în interes personal. Frumoasa localitate a rămas rău de tot în urma altor comune din judeţ. Lipsit de iniţiativă, fără proiecte, fără prestanţă, fără ştiinţa de a manageria primarul nu a făcut nimic pentru comună, pentru oameni. Acum cerşeşte din poartă în poartă voturile pentru un mandat care să-l ducă la pensie. Dar populaţia vrea ceva bun pentru ea.

Oamenii vor ca atunci când vor ajunge ei la pensie să aibă drumuri, canalizare, cămine culturale, alimentare cu apă, confort, şcoli bune pentru copii lor. Primarul s-a plimbat pe la diferite partide. Cu chiu cu vai l-au luat cei de la PDL. Liberalii au preferat să meargă cu un om mai slab cotat în sondaje decât să susţină un candidat care a dovedit că nu ştie, nu poate, nu vrea.

Romcescu este omul potrivit

Toate partidele l-au vrut candidat pe Sorin Romcescu. Tânăr, energic dinamic actualul viceprimar are şi experienţa unui mandat de consilier între 2000-2004. Este membru al PSD din 2003 şi a preferat să nu migreze. S-a născut la Horezu dar a locuit , majoritatea celor 38 de ani pe acre îi are, în Slătioara. A absolvit liceul din Horezu şi apoi Institutul de Ştiinţe Economice din Craiova. A fost contabil şef şi şef de serviciu CFI la întreprinderea minieră. El propune celor 4200 de locuitori o listă de consilieri tineri, majoritatea sub 45 de ani, care vor acorda audienţe săptămânal în fiecare sat. Vrea în primul rând să modernizeze sediul primăriei. Instituţia are un personal foarte bine calificat dar un sediu în paragină unde cetăţeanul care vine pentru probleme nu are cum să fie primit civilizat .

Un singur tur de scrutin

Pentru comunitate un al doilea tur de scrutin ar însemna o cheltuială de 400 d e milioane din buget. De aceea noi credem că este important ca lumea să vină la vot pe 1 iunie şi să-l voteze pe Sorin Romcescu primar. Omul are un proiect deosebit pe care l-am studiat cu atenţie în redacţia noastră. Proiectul integrat va permite realizarea canalizării, extinderea şi modernizarea primăriei, reabilitarea căminelor culturale din Milostea şi Rugetu. „ Voi reabilita toate bisericile şi voi rezolva problema drumurilor săteşti şi comunale.

Cei care mă cunosc ştiu că se pot bizui pe cuvântul meu. Eu am fost crescu în spiritul de a gospodării cu grijă şi responsabilitate, de a sprijini comunitatea. Mama mea a fost primar şi tatăl mamei mele a fost primar. De la ei am ambiţia de a construi ,d e a umbla pentru oameni, de a face ceva bun. Efectiv am suferit mult în aceşti patru ani că nu puteam face ce trebuie, ce vroiam pentru Slătioara.” Ne-a declarat viceprimarul Romcescu.

Om educat acesta a evitat să ne spună că actualul primar nu numai că nu a făcut nimic dar că a şi împiedicat o investiţie importantă refuzând unui om de afaceri eliberarea unei autorizaţii de construcţie care ar fi făcut ca în Slătioara să fie acum o pensiune modernă, un complex comercial şi un restaurant. Investiţiile atrag bani la buget şi creează locuri de muncă. Un economist ca Sorin Romcescu ştie acest lucru. Rămâne doar ca oamenii să îl voteze şi vor trăi mai bine. Consecvent principului de a susţine profesionişti „ Ziarul de Vâlcea „ îl sprijină deschis şi necondiţionat pe Sorin Romcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe