Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui Gutãu la Primãria Râmnicului

duminică, 9 martie 2008

Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui Gutãu la Primãria Râmnicului


Nicu TRANDAFIR

 La sfârsitul sãptãmânii trecute, în cadrul Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene Vâlcea a PSD s-a hotãrât cu un vot zdrobitor faptul cã Ion Tudor va fi candidatul partidului la alegerile pentru functia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Social democraaii au înteles cã presedintele organizatiei municipale este de departe cel mai competitiv politician PSD pentru confruntarea cu edilul în functie.

Ion Tudor este omul care investeste enorm, atât din punct de vedere moral, cât si material, în Partidul Social Democrat si este singurul contracandidat cu sanse reale la Primãria Râmnicului. Luni, 10 martie 2008, Tudor va fi prezent la Bucuresti pentru discutii cu liderii de la centru ai partidului, referitoare la sprijinul politic total al acestei candidaturi.

Se pare cã în ultima perioadã unitatea partidului, la nivelul filialei vâlcene, a avut de suferit, unii lideri din linia a doua simpatizând fãtis cu PDL-ul (mai precis cu candidatul respectivului partid – Mircia Gutãu). Unul dintre cei mai evazivi pesedisti este liderul sindical Constantin Pîrvu, un adevãrat Gicã Contra al partidului, cãruia nu-i mai convine nimic si care este „ba sindicalist, ba politician“, dupã cum îi dicteazã interesul.

Ion Tudor a declarat în cadrul ultimei conferinte de presã: „Am discutat sã avem o strategie comunã, sã le arãtãm oamenilor cã mai sunt destule de fãcut în oras, cã putinele lucruri realizate ne-au costat enorm si se puteau face mult mai ieftin. Buzunarele, cum mai spuneam, si le-au umplut patronii firmelor care au primit lucrãri”. Liderul social-democrat s-a referit si la sondajele de opinie realizate recent la comanda PNL si PDL. El a apreciat cã cel al liberalilor „nu a fost chiar de bunã credintã”, iar în varianta democratilor, în realitate, Mircia Gutãu ar fi avut doar 38 la sutã.

Gutãu în cãdere la capitolul - imagine

„Nu numai liberalii, ci si democratii încearcã sã-i manipuleze pe cetãteni dându-l pe actualul primar cu procente de peste 70 la sutã. Gutãu este în cãdere la capitolul imagine, iar el stie foarte bine acest lucru. De aceea si desfãsurarea masivã de forte cu ocazia lansãrii candidaturii sale, repet, în afara perioadei legale de campanie. De aceea a invitat la Râmnicu Vâlcea conducerea centralã a PD-L.

Acesta este motivul pentru care a folosit zeci de autocare pentru a aduce oameni din tot judetul la show-ul de duminica trecutã. Pe de altã parte, asta înseamnã cã nu au fost prezenti la eveniment chiar asa multi râmniceni. Gutãu nu are sustinere pe cât ar vrea el sã se creadã si este destul de stresat.

Revenind la liberali, as vrea sã mai spun cã, în opinia mea, nici la ei nu este pãdure fãrã uscãturi, iar ca si la PSD, PRM, PNL sau alte formatiuni politice, existã oameni care pun deasupra intereselor echipei interesele lor”, a adãugat Ion Tudor, care a lãsat sã se înteleagã faptul cã n-ar fi exclus ca liberalii sã poarte negocieri cu PD-L, lãsându-i primarului în functie culoar liber în campanie, în schimbul sprijinului la Consiliul Judetean.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Facturile emise de CEZ au scos din minţi mii de...
(Impact)Sute de disponibilizări la fostele subunităţi a...
(Fapt divers)Profesor sexagenar, acuzat de hărţuire sexuală
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)Primarul Gutău se „sinucide“?
(Politica)Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui ...
(Actualitate)Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becse...
(Administratie)Primarul Dobre din Dăeşti a încălcat legea
(Administratie)Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria...
(Sport)„Municipalii” au învins la scor de ...
(Fapt divers)Tănăsoaica muşcă mâna celui, care i-a dat să mă...
(Administratie)├×ara Loviştei intră în vizorul Uniunii Europene
(Finante)Obligaţii declarative ale contribuabililor cu t...
(Politica)Deputatul Frâncu nu suportă minciunile lui Bleotu
(Sport)FC Nurnberg, gruparea timişoreanului Muller, um...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe