|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becsenescu 

Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becsenescu

• Fondul de investitii Reconstruction Capital II a plãtit opt milioane de euro pentru 63 la sutã din actiunile hotelului Fantasy Beach din Mamaia

 Omul de afaceri Dumitru Becsenescu începe sã vândã afacerile din domeniul imobiliar. Din surse din interiorul societãtilor apartinând parlamentarului-afacerist am aflat cã acesta avea nevoie de o infuzie de capital entru a-si mentine pe linia de plutire alte societãti din cadrul Grupului Antares. Astfel, Becsenescu a vândut 63 la sutã din actiunile hotelului Fantasy Beach din Mamaia fondului de investitii Reconstruction Capital II cu sediul în Marea Britanie pentru 8 milioane de euro.

„S-a semnat un contract de management cu Peacock Hotels si vom face investitii în hotel pentru a intra sub franciza Golden Tulip“, a spus Dumitru Becsenescu, care detine grupul de firme Antares cu activitãti în domenii precum transport, turism si constructii, care în acest moment nu stã tocmai „pe roze“. Complexul hotelier, compus din douã hoteluri care cumuleazã 305 camere, a functionat, în perioada 2005-2006, sub brandul Riu, în baza unui contract de management.

Fantasy Beach Hotel va functiona pe toatã perioada anului, gãzduind şi clientii de tip business. Reconstruction Capital II Limited, care este listat la bursa londonezã AIM, este un fond închis de investitii. „Hotelul pe care îl avem este un hotel cu mare potential pentru Litoral.

Intrarea sub francizã Golden Tulip reprezintã dezvoltarea componentei de tip business, tinând cont si de conjunctura favorabilã datã de autostrada care leagã Bucureştiul de Constanta. Motivul pentru care am hotãrât sã vindem hotelul unui fond de investitii este de a obtine un produs la standardele internationale ale Golden Tulip, si considerãm totodatã cã este o îmbinare fericitã între leasure şi business“, a declarat Becsenescu, care va pãstra 37 la sutã din actiunile Fantasy Beach Hotel.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Facturile emise de CEZ au scos din minţi mii de…
(Impact)Sute de disponibilizări la fostele subunităţi a…
(Fapt divers)Profesor sexagenar, acuzat de hărţuire sexuală
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)Primarul Gutău se „sinucide“?
(Politica)Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui …
(Actualitate)Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becse…
(Administratie)Primarul Dobre din Dăeşti a încălcat legea
(Administratie)Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria…
(Sport)„Municipalii” au învins la scor de …
(Fapt divers)Tănăsoaica muşcă mâna celui, care i-a dat să mă…
(Administratie)├×ara Loviştei intră în vizorul Uniunii Europene
(Finante)Obligaţii declarative ale contribuabililor cu t…
(Politica)Deputatul Frâncu nu suportă minciunile lui Bleotu
(Sport)FC Nurnberg, gruparea timişoreanului Muller, um…

Leave a Response