|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

Bogdan Pistol apara interesele Oltchim 

Comunicat de presa

Bogdan Pistol apara interesele Oltchim

 În calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Oltchim SA, îmi exprim dezamăgirea şi surprinderea cu privire la acţiunile realizate de către societatea germană Petro Carbo Chem SE (PCC SE), care este cel mai important dintre acţionarii minoritari ai acestei societăţi fanion a judeţului Vâlcea. Consider că acţiunile PCC SE sunt menite să determine crearea unei imagini defavorabile Oltchim SA, în scopul de a putea fi preluată la un preţ scăzut. Este regretabil că un acţionar destul de important al Oltchim SA este dispus să sacrifice societatea pentru a-şi atinge scopurile sale de a cumpăra acţiunile deţinute de stat, în privatizare, la un preţ mic, fără să se gândească asupra efectelor economice şi chiar sociale ale demersurilor sale.

Mă îngrijorează faptul că PCC SE se foloseşte de informaţii voit eronate şi de afirmaţii nefondate, pe care le lansează în presă, şi susţine că nu are cunoştinţă despre activitatea Oltchim SA, în contextul în care societatea a informat în mod permanent acţionarii şi investitorii despre acţiunile sale. Mai mult, preşedintele PCC SE este membru în Consiliul de Administraţie al Oltchim SA, calitate în care are acces la toate informaţiile despre această societate.

În calitate de membru al Consiliului de Administraţie al Oltchim SA, mă declar solidar cu conducerea societăţii şi o susţin în eforturile sale de a crea din Oltchim SA o societate puternică, în măsură să susţină economia locală şi, direct şi indirect, să susţină menţinerea şi crearea de noi locuri de muncă, atât prin activităţile sale directe, cât şi prin avantajele pe care le oferă judeţului funcţionarea şi dezvoltarea acestuia mare combinat chimic.

Ec. Bogdan Pistol,
membru al Consiliului de Administratie al SC OLTCHIM SA


Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Sindicalistul Pîrvu, oportunist în Consiliul Ju…
(Impact)Clanul Antoneştilor se zgârceşte pentru o bucat…
(Ancheta)Cine îl acoperă pe „miliţianul” Chi…
(Administratie)Alunecări de teren, periculoase pentru Berbeşti
(Editorial)Gutău nu va bate pe nimeni
(Politica)Bogdan Pistol apara interesele Oltchim
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle(Sport)Gyor şi Lada, Zvezda şi Hypo, careul de aşi al …
(Actualitate)Fântânile fin Laloşu, din nou în flăcări
(Administratie)Râmnicul s-a înfrăţit cu un oraş turcesc
(Administratie)Comuna Nicolae Bălcesu se europenizează
(Administratie)Ecouri la Festivalul National Glasul cânteculu…
(Actualitate)Total Electric Oltenia din Râmnicu Vâlcea
(Administratie)În comuna Voiceşti au început să vină bani
(Impact)Acţionarii nemţi de la Oltchim nu sunt sănătoşi!


Leave a Response