|duminică, februarie 28, 2021
  • Follow Us!

Primarul Stănică a făcut treabă într-un an, cât alţii în 10 

Primarul Stănică a făcut treabă într-un an, cât alţii în 10

Primarul comunei Mihăeşti, Nicolae Stănică (foto), ne-a declarat recent că toate satele localităţii vor beneficia de racord la reţeaua de gaze. Comuna Mihăeşti este alcătuită din 13 sate: Mihăeşti (centru de comună), Măgura, Buleta, Negreni, Arsanca, Rugetu, Munteni, Stupărei, Bârseşti, Gurişoara, Govora, Scărişoara şi Vulpeşti.

Prmarul Stănică se gândeşte şi demarează proiecte de dezvoltare pentru fiecare dintre satele arondate comunei, pe care o păstoreşte. Nu puţini sunt localnicii, care afirmă că actualul edil a reuşit să realizeze în trei ani de zile, ce nu au reuşit ceilalţi primari în opt ani de mandat.

Anul 2007, apreciază primarul Nicolae Stănică, a fost un an pozitiv din punct de vedere financiar, atât în ceea ce priveşte veniturile atrase la bugetul local (taxe, impozite şi alte fonduri) cât şi sprijinul guvernamental, de unde s-au primit peste 16 miliarde de lei.

Din aceşti bani au fost alocate: 6miliarde lei pentru şcoli, 6,5 miliarde lei pentru reabilitări de drumuri, 1,65 miliarde de lei pentru reţeaua de alimentare cu apă. Primăria a mai avut 500 milioane de lei de la Consiliul Judeţean Vâlcea tot pentru reţeaua de alimentare cu apă şi încă 1,5 miliarde de lei pentru echilibrare de buget.

Aceşti bani, menţionează primarul, nu i-a avut comuna Mihăieşti de la înfiinţare. În anul 2008, principala preocupare a edilului Nicolae Stănică este racordare la reţeaua de gaze a tuturor locuitorilor. Primarul îi asigură pe locuitorii Mihăeştiului, că vor beneficia toţi de gaze naturale, drumuri asfaltate, reţele de apă potabilă, sprijin pentru familiile cu posibilităţi precare, atragerea de fonduri şi investitori pentru diminuarea şomajului în zonă.

Alte titluri din edita curenta:

(Administratie)Candidat puternic pentru Primăria Râmnicului
(Editorial)Justiţie murdară
(Ancheta)Protechim şi-a bătut joc de un baschetbalist
(Impact)Guvernatorul Mugur Isărescu nu are prea mulţi bani
(Reportaj)Renovare începută la Bisericuţa de la Proieni
(Actualitate)Nu se găseşte teren pentru casele sinistraţilor…
(Politica)Ungurii vor să spele creierele vâlcenilor ?
(Sport)Naţionala de handbal fete se reuneşte la Râmnic…
(Sparle si soparle)Saparle si Soparle
(Administratie)Ştiri din administraţia locală a judetului Valcea
(Administratie)Primarul Stănică a făcut treabă într-un an, cât…
(Administratie)Mircea Perpelea, cetăţean de onoare al comunei …
(Finante)ANAF simplifică depunerea declaraţiilor on-line
(Fapt divers)Filieră de hoţi din tiruri decapitată la Vâlcea
(Impact)Judecătoarea Mihaela Chirvaşiu pune talpa pe gâ…

Leave a Response