Primarul Mircia Gutău schimbă faţa oraşului

luni, 8 octombrie 2007

 Primarul Mircia Gutău schimbă faţa oraşului

• Lucrări de modernizare a municipiului pe bandă rulantă

Odată cu week-end-ul trecut au demarat lucrările de reabilitare a unei porţiuni de 430 m din strada Morilor - segmentul cuprins între punctul ”La Punte” şi întersecţia cu strada Poenari. SC Europan Prod SRL - firma desemnată prin licitaţie cu execuţia lucrărilor - are de realizat până la sfârşitul acestei săptămâni montarea de borduri, podeţe laterale, rigole şi accese la proprietăţile aferente acestei străzi. După încheierea acestor lucrări, asfaltarea părţii carosabile şi a trotuarelor va fi sarcina echipelor de la secţia Străzi din cadrul Direcţiei Administrarea Domeniului Public.

Strada Câmpului reabilitată total

O altă arteră de circulaţie din municipiu va intra în reabilitare totală începând de marţi, 2 octombrie. Lucrările de pe strada Câmpului vor fi executate de SC Ghecon SRL - firmă desemnată în urma selecţiei ce a avut loc la primăria municipiului - şi ele constau în realizarea de trotuare, rigole betonate, accese în curţi, precum şi în asfaltarea trotuarelor şi a structurii carosabile. Lungimea totală pe care se vor derula aceste lucrări este de 419 m. Direcţia Administrării Domeniului Public a început asfaltarea şi a unei porţiuni din strada Straubing, după introducerea, pe această arteră, a reţelei de alimentare cu apă. Tot în Goranu, pe strada Fântânii, se lucrează la decolmatarea canalelor. În ceea ce priveşte realizarea de parcări, celei de la blocul H6 din Nord - la care lucrările au fost demarate săptămâna trecută - i se adaugă alte două spaţii de parcare, la blocurile C18 şi C25 din Ostroveni.

Două licitaţii pentru reţeaua de apă

Joi şi vineri au fost programate la primăria municipiului două licitaţii pentru reabilitări la reţeaua de apă din municipiu. Prima licitaţie vizează reţeaua de apă de pe intrarea Iacob Simian, iar a doua pe cea din zona Pieţei Nord - aleea Primăverii - bl. B2, B1-1 şi D3. Lucrările vor fi finanţate din Fondul de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare - IID - destinat special acestor investiţii la reţeaua de apă şi canalizare.

Anda VLAD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe